Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dievčatá, leto, voda , problém

Príspevok v téme: Dievčatá, leto, voda , problém
Alehor

Ahojte!

Mám taký problém, ktorý určite zopár žienok pochopí.
Zajtra sa chystáme na kupko a mám taky problém, že dnes je uz 40. deň od posledných krám a stále to neprišlo. Akurát tak už 5. deň špiním, ale len tak trošku, tak teraz neviem čo robiť, či to príde alebo nie , či na miesto krám mám len špinenie alebo čo. Máte nejaké rady/ nápady?

nnnuuu

Keď ťa bolí hlava - napi sa vody.
Keď máš vysoký tlak - napi sa vody.
Keď máš málo krvi - napi sa vody.
Keď je horúco - napi sa vody.
Keď ti je nevoľno - napi sa vody.
Lekárov nám netreba, postačí nám voda:-D

Smajlik33

WHISPER: nerada ta sklamem, ale citronova stava pomaha akurat tak menstruaciu oddialit(a to je tiez uplna kravina)...skor ked uz tak cervene vino..

Smajlik33

Kolko mas rokov? Mne to pride ako keby si mala cerstych 11.. urob si rychlo tehotensky test ak si s niekym spala, pretoze ak mas fakt tolko rokov ako si myslim tak budes mat iny pruser...a nabuduce si to vyrataj, existuje mnoho aplikacii na internete na vypocitanie menstruacie...aj do kalendarika keby si si to mala znacit tak stale lepsie ako keby si sa teraz zobudila po 40 dnoch...a hned po tom tehotenskom by som urcite zasla na gyndu..

WHISPER

a to si sa len teraz zobudila o 20:54 to riesit...? a už zajtrana kupko.. už ti nepomoze nič... keby si sa zobudila skor a napisala skor tak ti poradíme pit citronovu vodu, z vyzmykaneho citronu,...

ale ked ta netrapi ze 40dni nemás kramy a nenapadlo ta si ani tehotensky test urobit,.. asi chytra moc nebudes..

nepoznaš svoje telo? spinenie ma daktorá zena tyzden pred kramamy, iná 2 dni pred...atd... príznaky? nepoznáš? bolesti brucha? nič..?
ja presne viem kedy krámy dostanem...