Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

komunikacia cez dovolenku

Príspevok v téme: komunikacia cez dovolenku
papierovy duch

Ahojte,

zaujimalo by ma ci a ako komunikujete s partnerom pocas dovolenky, pokial kazdy z vas ide niekam inam. Pisete/volate tomu druhemu ? Ako casto ? Totiz, priatelka ide na dovolenku so svojimi ludmi (na 10 dni), ja so svojimi o par dni na to (17d). Mne pride normalne, aby mi priatelka aspon vecer napisala ako sa ma, co vsetko robili a videli. Uplne by mi postacila jedna sprava na par riadkov, nemusia to byt dlhe litanie ani nic take, len sa proste zaujimam a chcem vediet, ze je v poriadku. Ona si to totiz mam pocit predstavuje tak, ze sa mi ozve ked na dane miesto dorazia a ozve sa az na konci ked budu odchadzat. Taktiez aj v pripade mojej dovolenky (planujeme prejst viac krajin), predpokladal som, ze bude rada, ked sa jej aspon vecer ozvem, ale ze jej staci ked jej napisem raz za cas, ze zijem.
Zaujimalo by ma ako funguje v takychto pripadoch komunikacia u vas ? Alebo som ozaj ja ten divny mozno.

Toro nexhao

Pýtam sa.to je vzťah??či??veď len keby moja dobrá kamarátka niekma ide.obcas si napíšeme.zavolame..nieto ešte priateľka...veď aby som nevedel či je v poriadku a celkovo..v dnešnej dobe.ked máš.xxx možností ako sa kontaktovať..nehovorí. každú hod..ale aspoň večer mať potrebu túžbu vedieť.ze je všetko ok...ja to vidím.e ona ťa má úplne v p......:(

Toro nexhao

Pýtam sa.to je vzťah??či??veď len keby moja dobrá kamarátka niekma ide.obcas si napíšeme.zavolame..nieto ešte priateľka...veď aby som nevedel či je v poriadku a celkovo..v dnešnej dobe.ked máš.xxx možností ako sa kontaktovať..nehovorí. každú hod..ale aspoň večer mať potrebu túžbu vedieť.ze je všetko ok...ja to vidím.e ona ťa má úplne v p......:(

Toro nexhao

Fireman

Tak v prvom rade.bez priateľky by som na dovolenku nešiel.ani ona bezomna:)teraz už je to moja manželka.ale to je jedno..my si volavame vždy keď som v práci.ked sa zobudí.ked ide spať. To nepochopim aký máte vzťah...veď už len keď ide priateľka ráno do práce tak vždy mi napíše že už je tam nič sa jej nestalo...keby ste spolu 30 rokov chápem..ale nie to že každý je inde v inej krajine....

Alkaa

My si piseme s priatelom stale ked sme od seba. Sme spolu takmer 3 roky a je nam to prirodzene. Napriklad idem do prace a on mi napise, cloveka to poteší, myslim si, ze je to prirodzene. Osobne ma pocit, ze tvoja priatelka nema moc o teba zaujem lebo toto je ozaj divne.

Adden

To, ze idem na dovolenku bez priatela neznamena, ze idem mat dovolenku od priatela. Mne samej by nedalo nepisat priebezne spravy o novych zazitkoch. A takisto mi pride uplne prirodzene, ze mi obcas pocas dna pride od priatela smska o tom, ako sa ma. Zaroven by som nedokazala ani v klude zaspat, ak by som nemala od neho vecer spravu, ze je okej. Rovnako sa bavim aj s ostatnymi najdolezitejsimi ludmi v mojom zivote. Pride mi to uplne prirodzene. To je styl vztahov, ake mam s ludmi ja. Pokial Ty si podobny pripad ako ja a tvoja priatelka je zase na styl "aspon tyzden o tebe nechcem ani pocut", tak to potes koste. Asi ti to velmi nevyhovuje. Mne by to prislo uplne nepochopitelne, riesit dovolenku bez komunikacie ako ona. Inak sa zamysli aj nad tym, ci nahodou jej tak trochu nelezies na nervy, ze sa ta potrebuje aspon na par tyzdnov absolutne zbavit. Mne by to city a starostlivost voci tym ludom nedovolili.

papierovy duch

Mna by uplne potesilo, keby mi vecer poslala jednu spravu a bol by som stastny ako blcha. Nepotrebujem si s nou vypisovat hodiny, je predsa na dovolenke, a to by aj mna nahnevala, pokial by polovicu stravila pri mobile. Ako chapem, mozno naozaj nie je ten typ cloveka, preto snad najdeme riesenie, ktore bude vyhovovat obom.

Elir

no my tak, že si píšeme každé ráno a každý večer cca ked sme od seba, niekedy aj okolo obeda, čiže máš úplne normálne očakávania, ja som hotová, ak sa mi napr večer neozve, už som ho za to zdrbala jemne, že ked je človek single, ok, ale ked je vo vzťahu, sú tam iné pravidlá
dobre uvažuješ

papierovy duch

z jednoducheho principu, aby som vedel, ze je v pohode a nic sa jej nestalo ? Mne to pride vo vztahu normalne, ale mozno som divny. Neboj sa, pokoja ma odo mna dostatok vzhladom k tomu, ze fungujeme zatial na dialku.

LAXMI

No a naco sa ti ma ozyvat? Chce mat od teba aspon tyzden pokoj a oddychnut si od teba. O chvilu budete mat ponorku, ked si na nej furt zakvaceny jak cecok.