a je to tu zas

Príspevok v téme: a je to tu zas
hanblivka

cauko, minule som tu zakladal tuto temu www.zdravie.sk

co sa tyka toho, nedopadlo to nijak slavne. ale co uz isiel som dalej, nic sa nestalo.
ale samota nie je bohvieco. je leto a vsade chodim sam je to nuda a mam preto depky, s rodicmi sa mi pochopitelne nechce chodit.
dnes som stretol kamosky zo skoly a aj som rozmyslal ze ich oslovim a pojdeme dakde spolu. ale strach zo strápnenia mi to nedovolil.
par kamosov mam ale ti su preč momentalne.
nelutujem sa, zacal som vela cvicit a tak ale ta samota je na nič...
ako mam mat lepsi sociálny život??

Lollka

Podaj si inzerat na zoznamku kde napises co najviac o sebe, vratane toho ze si na voziku. Tak mas istotu ze sa ti ozve baba ktorej to nebude vadit a ktore preferuje vlastnosti ktore mas. Mnohe zeny sa rady o niekoho staraju a su menej povrchne ako muzi takze mas realnu sancu najst niekoho, s kym budete mat pekny vztah.

mesacnaprincezna

ale je to pravda... len sa lepsie rozhliadni okolo seba ako to dnes vyzera...bohate deti maju vzdy obrovsku spolocnost ,,priatelov,,a chudobne deti sedia doma same a opustene a zdeptane lebo nemozu kamosov zobrat na dovolenky, vylety nemaju drahe auto ktorym sa kazdy rad pochvali a pritahuje ludi ako magnet... toto su dnesne vztahy aj manzelstva...vsetko len o peniazoch a vypocitavosti...

BJ_2

mesacnaprincezna - to je hroza co pises. Preco slovaci dopadli takto strasne, ved to bolo za cias socializmu boli ludia lepsi, neskazeni,preco prave slovensko je take tupe?

mesacnaprincezna

socialny zivto maju dnes ludia ktory maju peniaze... lebo dnes spolocnosti len o to ide... viem ako sme to mali na vysokej skole... baba tupa ako taacky ktorej otecko platil cele studium az po cervene diplomy a mala horu penazi mala okolo seba vzdy vela ,,priatelov,,...a obycajne baby boli na okraji kolektivu....slovensko je bohuzial uz taka povrchna krajina...