Odfarbila som si vlasy a mojou vinou mi začali po pár mesiacoch strašne vypadávať - používala som len šampón proti lupinám, žiadne masky ani balzamy. Zakaždým keď si prehrabnem vlasy rukou, zostanú mi v dlani vlasy. Sú na poštári, na zemi, na oblečení, proste všade. Pri umývaní mám plné dlane vlasov. Už mesiac používam masky na poškodené vlasy, ale nepomáha to. Nepomôže mi už nič?? Už sa mi dosť preriedili a nechcem ostať plešatá. Vlasy mi rastú pomaly a kým mi odrastú, takýmto tempom mi tam neostanú žiadne. Hormóny, krvné testy mám v norme. Kožná mi tiež povedala, že mi padajú z farbenia a zanedbanej starostlivosti. Sú strašne krehké. Prosím má niekto nejaké rady? Skúšala som aj kokosový olej.
Odfarbené vlasy - vypadávanie
Sisa, chod do lekarne a vypytaj si vitaminy na vlasy. Tie najlacnejsie stoja
asi 4 eura a su dobre.
Na vlasky si nedavaj nic, okrem maleho mnozstva samponu. Umyvah si ich
co najmenej. Po kazdom umyti si ich prelievaj zihlavovym osvarom. Nebudu
sice vonat a je to pracne. Ale nebud leniva. Zihlavu samozrejme aj pit. Da sa
na to zvyknut. O 2 mesiace sem napises, ze sa stal zazrak.
Magdika, ahoj, to je veľmi zaujímave ten tuhý šampon, prvý krat o tom počujem a ako pozerám na internete, vyzerá, že to obsahuje dosť dobré látky. Chcela som sa ťa opýtať, že to proste používaš ako mydlo, len na vlasy? Ako dlho vydrží jeden kus? Rada by som to objednať a neviem koľko kusov. )Tiež si odfarbujem vlasy na blond a mám ich dosť jemné.
ahoj urcite ti vypaavaju z odfarbenia ja som to tak mala tiez ale mne pomohli tuhe sampony zeus a herba , vyzera to ako mydlo nanasa sa to na mokre vlasy takisto ako sampon len tu si trochu premasirujes vlasy s tym tuhym samponom najprv som sa bala ze ci to ponmoze a ci si s tym budem vediet umyt vlasy ale tak om si ich oblubila ze uz normalny sampon ani nechem ovela dlhsie aj vydrzia a staci si trochu prejst s nimi vlasy a to uplne peni :) aj vypadavanie mi zastavilo a mam od nich ovela krajsie a pevnejsie vlasy.. sampon zeus je na vypadavanie a herba na regeneraciu vlasov :) kupis na stranke -odkaz odstránený- ak by ta to zaujalo :)