strach vísť von z domu

Príspevok v téme: strach vísť von z domu
ustrachanaaaaa

Dobrý den, je tu ktosi co s to zazil? Strasne sa bojím vist sama von , ze volakde odpadnem. neiem si už rady, je to nejaka sychologicka poruch. Mam strach vist aj na zahradu a opstit dom. Nikdy som to nemala, a ani uzkosti. Kde sa to vzalo a co tym robit aby som ten strach pekonala? Poradte ty co s tym mate skusenost. Dakujem

Darina1744

A neodpadla si niekde niekedy? Pretoze toto iste prezivam aj ja obcas, odkedy som odpadla v strede ulice kvoli tlaku...a odvtedy mam taky blok ked sa hlavne meni pocasie, ze sa dokonca bojim ist aj smeti vyniest..ale je to o mysli. Ked sa clovek niecim zamestna-hudbou, chodzou...tak je hned vsetko lepsie. Vyskusaj to ;)

Tomas12345

Ano tuto fobiu ma velal ludi . Skus chodit von postupne. To znamena ze prvy den pod trebars len 400 metrov od domu .Dalsi den pod uz 600 metrov od domu. A tatko tie vzdialenosti postupne zvysuj. Takisto si zober ak pojdes von nieco na ukludnenie nejake magnezko , alebo ked uz to bude fakt nutne tak nejake anxiolitkum.Kazdopadne nemas sa preco bat ist von, prinajhorsom si das anxiolitikum alebo zavolas taxik ktory ta odvezie domov alebo zavolas mame/otcovi .

Napis mi na tomas55555@centrum.cz pokecame :)

Gima

Pomáha upratovanie, cvičenie, varenie jednoducho si zamestnávať mysel niečím pozitívnym, pomáha televízor, radio, hudba, tanec a zvieratko. Predtým, než vyjdeš von sa osprchuj alebo okup vo vani, možno ti to pomože vykročiť do sveta s čistým štítom svedomia. Alebo sa prežehnaj a občas zájdi do kostola.