Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Strava a akné?

melasanjaaa

Ja som bola presne 14 dni bez cukru a velmi to pomohlo..no to bolo davno...hoci aj tak si myslim,ze za vsetko mozu hormony....preto tolko ludi žerie vsetko co pride a plet ma dokonalu...

Kiksii

Podľa mňa má, ale to si musíš sama odsledovať. Mám kamošku čo zje aj pol nutely a tvár má čistú a kebyže to zjem ja tak mám toľko vyrážok po tvári že až.
U mňa čo som si odsledovala tak lepšiu pleť mám keď nejem sladkosti - z potravín, doma vyrobené (myslím tým aj koláče), proste hocijaké sladkostí aj sušené ovocie alebo med, nadbytok mliečnych výrobkov - tie milujem dokázala by som na desiatu zjesť celý tvaroh na olovrant tiež a na večeru kľudne cottage ale keďže som si odpozorovala, že potom mám strašnú pleť tak to toľko nejem. Ale určite hrá u mňa rolu aj stres. Sama si odpozoruj čo ti robí zle. Napr skús na 2 týždne vylúčiť mliečne a potom ich postupne zas zaraď a uvidíš či sa niečo zmenilo. Ak nie tak pokračuj skús vylúčiť nadbytok lepku. Tým netvrdím že kupuj si bezlepkové veci, len ho obmädz .. napr daj si len max.1-2kusy pečiva na deň, nejedz cestoviny v takom množstve... a takto skúšaj.
Ak môžem vedieť, tak kde sa ti robí akné?