Kde to zijem?

Príspevok v téme: Kde to zijem?
Iwuska 222

Neviem co mam robit.To co sa mi stalo je ako z horroru jeden chlapik my dal drogu do vody ked sme sedeli v jednom podniku kde ja byvam kamoska tam chodi stale jej sa to nestalo a chce aby som tam isla ja uz tych ludi nechcem nikdy vidiet strasne sa bojim ze sa to zopakuje a znicia mi cely zivot drogami.Policia toto neriesi asi ale je to chore nech si droguje kto chce ale nie to davat druhym ludom a nicit im zivoty.Poradte mi co mam robit.

Iwuska 222

Lebo mi bolo tak zle ako necitila som ani euforiu nic iba to ze mi bolo totalne na pi....myslela som si ze zomriet je vykupenie strasne ale aj ona je jebnuta ked medzi nich chodi aby sa to jej nestalo.Ja ju mam rada ale nebudem ja za niekoho trpiet dufam.ze sa to vsetko raz tym.ludom vrati lebo to neprajem nikomu ja som v tom nevinne nemozem zato ale niektori ludia su jebnuti a riadne ako tento humus mozu cpat do seba

pomocnica

No a ako si reagovala, správala sa? Akú drogu ti dal vieš?
Jasné, kašli na kamošku, vysvetli jej to, keď to nepochopí, tak ma to mrzí, ale stoj si za svojim názorom. ;-) Na tvojom mieste by som tam tiež nešla už nikdy....
A odpoveď na otázku: MEDZI CHORÝMI ĽUĎMI!!!!!