Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otehotnenie deň pred menštruáciou?

Príspevok v téme: Otehotnenie deň pred menštruáciou?
modratopanka

Dobrý deň,

prosím Vás o radu a skúsenosti. Mávam takmer stále 28 dňový cyklus. Minulý mesiac som mala 33 dňový. Snažíme sa o bábätko viac ako 2 roky. Pohlavný styk sme mali posledný deň 33 dňového cyklu a prvý deň nového. Dnes som 8DC, už štvrtý deň mám hnedé špinenie a 2-3 dni bolesti v podbrušku (ešte som nikdy po menštruácii bolesti nemala). Je možné, že som otehotnela deň pred menštuáciou alebo v prvý deň cyklu? Pýtam sa, lebo sa mi nikdy nič podobného nestalo a predchádzajúci cyklus bol veľmi dlhý. Mohol to byť samovolný potrat v skorom štádiu a bolesti sú dôsledok? Alebo je to iba nejaká hra hormónov? Ak máte nejaké skúsenosti, dajte mi prosím vedieť. K môjmu gynekológovi sa veľmi dlho čaká, je v inom meste a možno to vlastne nič nie je. Môžu byť tieto bolesti uhniezďovanie vajíčka?

Ďakujem krásne za odpovede!

modratopanka

Samozrejme ze si viem spravit tehu test ale ved by bolo este prilis skoro...pytam sa, ci ma niekto realnu skusenost s niecim takymto, nie som zvedava na hlupe reci. A samozrejme ze robim vsetko pre to, aby som vedela kedy mam ovulaciu, len ak by bola na uplnom konci alebo zaciatku cyklu, to som necakala...pytam sa iba, ci to za takychto okolnosti moze byt pravda, je to pre mna uplne nove a verte mi za dva roky vsetkeho mozneho uz pre mna vela veci novych nebude...

Noelinka

V podstate keď sa snažíte o bábo mala by si zistiť kedy máš ovulku a nato existuje aj test a po druhe ako už podo mnou čo si tak urobiť test?