Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Je mi dobre samej

Príspevok v téme: Je mi dobre samej
IamFree

Mám 19 rokov a som slobodná. Vyhovuje mi to. Vzťah mi nechýba, ani ho vôbec nechcem.
Keď sa pozerám na ľudí od 15-23 rokov, ktorí nariekajú, že nemajú nikoho, tak ich trochu nechápem. Sloboda je nádherná, žiadne problémy, starosti, žiarlivosť, hádky a môžete si robiť čo chcete. Rozhodujete sa sami, bez toho, aby vám váš partner do toho diktoval.
Poznám niektoré 16 ročné dievčatá, ktoré už majú deti alebo 17 ročné dievčatá, ktoré majú frajerov a už hovoria o budúcnosti a plánujú ju s nimi.
Akože, ja si myslím, že zbytočne premárnia najlepšie roky života dospeláckymi starosťami.
Mňa sa každý pýta, či mám frajera. Odbijem ich s tým, že frajera nemám, ani nechcem.
Myslím si, že na tom nie je nič zlé.

lyst

Iam free, a_dr1a ;) a ostany slobodny, ktorym je dobre

dobre ti byt moze, moze ti byt takto samej dobre aj do smrti, no takto nikdy nebudes stastna, naozaj stastna, ty a aj vsetci ostatny slobodny - sami. Kamosky ktore mas, si najdu vlastny zivot, budes pre vsetkych len takym piatym kolesom na voze... Pre nikoho nebudes v zivote dolezita. To niesu moc zmysluplne vyhliadky jedineho zivota, ktory mas.

Sevrin

Mám podobný názor ako WHISPER. Ty si túto tému založila asi preto, aby si si niečo dokázala. Dobre, vieme, že nikoho nechceš a čo? Na vážne vzťahy si aj tak primladá, nemusíš ich riešiť ešte celé roky. Tak prečo si mala potrebu nám to oznámiť, cudzím ľuďom, tu? Ak to chceš oznámiť tým, ktorých denno denne stretávaš, tak si napíš oznam na papier a nalep na čelo.

Bubliii

Tu prebieha nejaký výskum, alebo čo? Za posledných pár týždňov je to už tretia-štvrtá téma o tom istom..

L93

IamFree, napr. aj ja som sa napočúvala otázok podobného typu až až... jednoducho ľudia sú zvedaví. S tým nič nenarobíš.

IamFree

jetotak - Mýliš sa. Píšem to tu preto, lebo sa ma to každý pýta a potom na mňa pozerá, ako vôl. Už mi to lezie na nervy. Chcem proste ľuďom vysvetliť, že s tým nemám problém. Nie je na tom nič zlé.

A ja sa vás nepýtam, či je to v poriadku. Keby som s tým nebola spokojná, tak by som tu nariekala, ako väčšina. Je to naozaj len vyjadrenie svojho názoru o slobode.

L93

IamFree, v tvojom veku som mala v tejto sfére tiež podobné zmýšľanie, končila som gympeľ, začínala štúdium na vysokej škole... a tiež som si vravela, že vzťah nechcem, načo by mi bol, nevidela som v tom zmysel... no pár rokov na to som spoznala človeka, pri ktorom sa mi zmenil pohľad na vec... a sme spolu už takmer 2 roky... :) celé to prišlo spontánne, bolo mi dobre samej... a ešte aj krátko predtým, ako som ho spoznala, som bola tak nastavená, že určite žiaden vzťah nechcem... ale ľady sa pri ňom pohli :D čiže... uvidíš, koho / čo ti život prinesie.

samotar83

Aj mne je dobre samému a ešte ako. Ja viem že to neviem s ludmi a osobný kontakt ma vyčerpáva a mätie. Nebojím sa ludí ale viem že som iný a nedokážem s nimi naviazať dlhodobejšie puto. Ked sa vyjadrím obrazne tak je to ako keby sme žili každý v inom svete, každý za sklom. Ani neviem kolko krát som zažil tie zamračené nechápavé pohlady od ludí. No a skrátka som zistil že sa cítim ovela príjemnejšie ked som sám ale si uchovávam kontakt iba takto cez internet a občas osobný. Niektorým osobným kontaktom sa človek žial nevyhne.