Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vratil sa ku ex!

Príspevok v téme: Vratil sa ku ex!
slepa koza

Ahojte,

musim sa priznat zu som tu pred paar mesiacmi pisala.
Moj zu ex Partner sa so mnou rozisiel (dovod vzdy iny) ziarlivostne chore sceny, stale to iste dookola az kym sa on sam nerozisiel. Po rozchode ma stale natahoval. Rozpraval ako ma nemiluje ze sa bude snazit terapia...proste kecy, potom na druhy den rozpraval aka som klamarka, hnusna, potrbeujem chlapou atd..dokonca som si dala vraj aj dieta zobrat - nic s toho nieje pravda, ja som sa mu stale snazila niecim dokazovat, kde som Bola ze to tak neni, nech zavola tym ludom atd..nepocuval, manipuloval a daval mi pocit viny za vsetko. Vo vztahu sme boli 22 h denne spolu vazne. Dusil ma ale milovala som ho. Po rozchode ma stale natahoval a asi si vytvaral zadne dvierka.
A teraz resp. dnes som sa dozvedela ze dovolenkuje so svojou ex.
Ked som prisla na to aky je ziarlivy chcela som sa rozist, vtedy mi rozpraval, ako mu ublizila, ze ho podviedla a vlastne ich dovod rozchodu bolo to ze ona chcela svatbu on nie.
Teraz som sa dozvedela ze to ona mu povedala ze ho nechce. Vraj ho ani nepodviedla. Tak on si podstate zalozil vztah na klamstve, ja som mu verila a nakoniec to je takto..UPRIMNE dneska som sa doslova pozvracala, ja som sa vzdala prace, byvania a stahujem sa prec a on ma vlastne cely cas klamal, robil pocit viny ale preco? A teraz este sa snou schovava. Najhorsie je ze si myslim ze jej narozpraval presne to co mne, ze som neaka pipka a chcem mu ublizit, nech sa schovavaju kym nepojdem prec. Je mi s toho zle. Nikdy som mu nemala v plane ublizit a ani som to neurobila a ani neurobim. Vzdy Dostal co chcel a nakoniec vsetko jedno velke klamstvo. Najlepsie na Tom je ze klamarkou nazyva on mna.
Viete ono to boli...keby mal inuzenu fajn, ale zrovna ta na ktoru nadaval ako mu neublizila a ja som koli tomuto celemu snim ostala, naivna krava mu chcela ukazat lasku...
Som sklamana sama so seba aj so vsetkeho. Uprimne toto bol klinec do rakvy :( Priatelia a rodina hovoria bud stastna za toto, lebo by si si zivot pokazila. Ja to viem ale viete ako to boli.. Neake mile uprimne komentare by sa zisli.
Dakujem a Pekny den

Slepa Koza

Ahoj,

ja so seba pred nou chuderu robit nebudem, nema to vyznam, neuveri mi. Ver mi on vie co robi, zazila som to.
Okrem toho chcem od neho do buducna pokoj, to znamena ze takto keby mu ublizim ma bude prenasledovat...uz aj to robil.
Viem, ja by som Bola za to vdacna, ale ci ona za to vdacna bude. Ona vie aky je a co robi, ked sa k nemu vratila musi byt tiez asi niekde inde,,
Ale vazne s tohto som vyrastla a ja nemam ani energiu ani silu ani volu na to este to vobec riesit.
Mne je len luto ako som sa nechala do....
Dakujem za super nazor

LAXMI

Nemala by si to povedat jemu, ale jej :) skoda, ze nemas nejaky dokaz, co hovoril o nej. Zeny by mali drzat spolu, keby tebe niekto povedal vtedy aky je...

Drzim palce. Neboj sa. Urcite to bude skvele. Nieco odchadza a nieco este lepsie prichadza.

Nemusis si so ziadnym muzom nic zacinat. Bude ti stacit ich zaujem a uvedomenie si, ze nie je jediny a ani najlepsi. Nezatrpkni na muzov. Ver, ze su aj dobri muzi.

slepa koza

ahoj,

nie to nebudem, jedine co mu poviem a to ja neviem si fakt neodpustim, tak to ze viem celu pravdu.
Nemyslim si ze mu nieco tym dojde a je mi to aj jedno, ale aspon bude vidiet ze min 1 osoba prisla na to aky je, na tie kjeho klamstva a vsetko.
V septembri menim cislo, bydlisko, pracu, zivot. A uprimne bojim sa toho ale verim ze to bude len lepsie...
Muzi? oh nezaujimaju ma momentalne vazne, chcem spat seba samu a byt stastna.

LAXMI

Urcite a ak mozes, dopraj si dovolenku, len ty a rozmaznavaj sa. Dopraj si kadernicku, masaz, nove saty, cokolvek, co ti urobi radost. Potrebujes pozdvihnut sebavedomie. Uvidis, ze aj muzi budu javit zaujem. To vsetko ti pomoze sa cez to rychlo preniest. Hlavne mu neukazuj, ze ti je za nim smutno.

slepa koza

:) dakujem za uprimnu odpoved. UZ LEN nech sa tak stane. Mozno ked odidem a zide z oci bude to lepsie. Dufam a verim

LAXMI

Ked opadnu emocie pochopis, ze sa ti nemohlo nic lepsie stat. Manipulator ta vycicia a ked uz nema co, tak si najde inu obet.
Urcite dokazes fungovat aj bez neho. Ver si.

Sprosta koza

Ahoj,

dakujem za tvoju odpoved. Uprimne ja niesom s tych ludi, ktory toto potrebuju. Casto som mu povedala, ze proste boli spolu dlho nech neni taky nasraty na nu. A potom mi narozpraval toto. Jasne ze som mu to uverila. Vela inych veci sa stalo. Tento vztah ma doslova vycucal a pred 2 tyzdnami som skoncila na pohotovosti. Je to chore manipulovanie a tam mi to doplo. Len ja to proste neviem pochopit. Ako sa jej moze pozerat do oci? ako sa mohol mne? a ano vadi mi to, ja som mu vazne nic neurobila. A mozno som sa este cez to nepreniesla neviem...

LAXMI

Zeny si myslia, ze ak nadava na svoju ex, oni su vynimocne. Rovnako raz bude nadavat na ne.

Dusil ta. Nech teraz dusi ju. Pouc sa a chod dalej. Co rozprava jej o tebe ti moze byt jedno, nie?