Ahojte,
musim sa priznat zu som tu pred paar mesiacmi pisala.
Moj zu ex Partner sa so mnou rozisiel (dovod vzdy iny) ziarlivostne chore sceny, stale to iste dookola az kym sa on sam nerozisiel. Po rozchode ma stale natahoval. Rozpraval ako ma nemiluje ze sa bude snazit terapia...proste kecy, potom na druhy den rozpraval aka som klamarka, hnusna, potrbeujem chlapou atd..dokonca som si dala vraj aj dieta zobrat - nic s toho nieje pravda, ja som sa mu stale snazila niecim dokazovat, kde som Bola ze to tak neni, nech zavola tym ludom atd..nepocuval, manipuloval a daval mi pocit viny za vsetko. Vo vztahu sme boli 22 h denne spolu vazne. Dusil ma ale milovala som ho. Po rozchode ma stale natahoval a asi si vytvaral zadne dvierka.
A teraz resp. dnes som sa dozvedela ze dovolenkuje so svojou ex.
Ked som prisla na to aky je ziarlivy chcela som sa rozist, vtedy mi rozpraval, ako mu ublizila, ze ho podviedla a vlastne ich dovod rozchodu bolo to ze ona chcela svatbu on nie.
Teraz som sa dozvedela ze to ona mu povedala ze ho nechce. Vraj ho ani nepodviedla. Tak on si podstate zalozil vztah na klamstve, ja som mu verila a nakoniec to je takto..UPRIMNE dneska som sa doslova pozvracala, ja som sa vzdala prace, byvania a stahujem sa prec a on ma vlastne cely cas klamal, robil pocit viny ale preco? A teraz este sa snou schovava. Najhorsie je ze si myslim ze jej narozpraval presne to co mne, ze som neaka pipka a chcem mu ublizit, nech sa schovavaju kym nepojdem prec. Je mi s toho zle. Nikdy som mu nemala v plane ublizit a ani som to neurobila a ani neurobim. Vzdy Dostal co chcel a nakoniec vsetko jedno velke klamstvo. Najlepsie na Tom je ze klamarkou nazyva on mna.
Viete ono to boli...keby mal inuzenu fajn, ale zrovna ta na ktoru nadaval ako mu neublizila a ja som koli tomuto celemu snim ostala, naivna krava mu chcela ukazat lasku...
Som sklamana sama so seba aj so vsetkeho. Uprimne toto bol klinec do rakvy :( Priatelia a rodina hovoria bud stastna za toto, lebo by si si zivot pokazila. Ja to viem ale viete ako to boli.. Neake mile uprimne komentare by sa zisli.
Dakujem a Pekny den