Anorexia a potom prejedanie

Príspevok v téme: Anorexia a potom prejedanie
Michaella3

Ahojte. Ani neviem ako vlastne zacat...2 roky som trpila anorexiou vdaka ktorej som vyzerala ako chodiaca mrtvola. No nastastie som sa spamatala a porazila som ju. Nebolo to lahke ale dala som to....psychicky ma to dost vystavilo a uz som si myslela ze vsetko bude OK. Ale neskor som sa zacala prejedat. Mixovala som vselico mozne. Slane-sladke....je tomu tak doteraz ale je to uz lepsie. Tymto nechcenym spôsobom som pribrala 10 KIL!!!

bribar

Skús napríklad Keto diétu,to ti pomôže schudnúť,energiu budeš mať a nebudeš pociťovať hlad.
Mne pomohol aj mojmu priateľovi on schudol 9kg.
Vačšinou konzumuješ zdravé tuky,bielkoviny,minimálné sacharidy a žiadny cukor.
Zeleninu,mäso,klobasku,slanimu,vajcia,chedar syr,orechy atd. Všetko si môžeš dať len cukor,ovocie a múku nie.Ber k tomu ešte vitamíny a minerály.
3 mesiace by to malo trvať,ale ja to už robím dlho.Jahody,čučoriedky,maliny si doprajem 2-3x za týzdeň,niekedy a škarkové pagáče.
Hoci mne je to ťažšie lebo mám alergiu na mlieko a vajcia,mne bielkoviny je ťažšie dostať do tela,ale dá sa aj takto.
Naozaj učinná!

Pussate

To je začarovaný kruh ppp :( stále s tým bojujem už 12rokov a intervaly medzi anorektickou a bulimicko-prejedavou fazou sa neustále skracuju zo 4rokov na 2mesiace....prve 4roky(v puberte) to bola len anorexia ked som vychudla až na 29kg potom dalsie 4roky bulimia a prejedanie pribrala som až na 72kg/158cm a potom sa mi za 2roky konecne podarilo zdravo schudnúť 20kg na normalnu váhu 52kg čo som si rok držala ale na dovolenke som pribrala 5kg a tak ma to zdeptalo ze som znova padla do anorexie a za 2 mesiace som nezdravo schudla 10kg na 47kg a potom prišlo prejedanie a za 2mesiace som pribrala späť na 57kg a zase depka,,dietovanie+cvičenie" -10kg a zas prejedanie +10kg a tak dookola už 2roky

Gima

No tak sa teraz zameraj na konzumaciu mesa, chleba, mliečne výrobky a sušene ovocie a nezabudni na sladené mineralky a stopro zmohutnieš a priberieš. Hlavne necvič, nebehaj a neplávaj.

tieztak

Áno, to tak často býva. Neustále to balancujem, no to jedlo hrá proste prím a telo si skôr či neskôr vezme, čo bytostne potrebuje. Je to začarovný kruh, kým si nevyriešiš to, čo ťa núti si jedlo odopierať, lebo čím viac si ho odopieraš, tým viac po ňom prahneš, no a keď si ho konečne dopraješ, strácaš kontrolu.