Ahojte chystam sa kupit si nejaky gel na bielenie zubov doma ale jeden zub mam otvoreny bude to pri bieleny vadit?
Bielenie zubov
To je len marketing, tym sa nenechaj oklamat. Cierne uhlie zuby nema ako bielit, neobsahuje ziadnu latku, ktora by to vedela... Antibakterialny ucinok sa nerovna bieliacemu ucinku.
Ano, ma antibakterialny ucinok, ale to skutocne neznamena, zeby to malo aj bielit zuby, to ani nahodou...Je to skor naopak, prinasa to zbytocne zafarbenie do medzizubnych priestorov...
Ja tu ciernu pastu s uhlim mam od CURAPROXU nic moc :/
Kdesi som na bielenie zubov videla takú tú čiernu zubnú pastu s uhlím.
Neviem presne ako sa to volá, no skús si o tom prečítať. :)
:D dentalna hygienicka zuby nevybieli :D iba ak urobi pieskovanie a to je rozdiel. Pieskovanie nie je ani zdaleka bielenie zubov. Je to len vonkajsie mierne odstranenie vonkajsich zafarbeni, ktore sa ako tak abrazivnou metodou daju odstranit. Cize neodstrania sa samozrejme vsetky. Kazdopadne to nema ziadny efekt na belost zubov zvnutra, cize moze vyzerat prakticky uplne rovnako ako pred pieskovanim.
Gely nepouzivaj ak mas zub otvoreny, pretoze ty sam nemozes vediet ci v tom otvorenom zube nemas kaz alebo ci dokonca nemas zapalene dasna. Podla toho co tu pises, to zial nevyzera zeby si o starostlivosti o zuby vedel nejako vela. Tymto ta nechcem urazit, ale predpokladam ze nepouzivas denne medzizubnu kefku a zubnu nit a ze nenavstevujes raz rocne dentalnu hygienu. Lebo mať otvoreny zub a ist ho bielit, tak to je trochu sila.
Rozlisovat treba aj medzi gelmi peroxidovymi a neperoxidovymi. Tie neperoxidove maju prakticky nulovy ucinok. Je to bohuzial tak, aj ked pre niekoho je to neprijatelna pravda. Zuby sa daju bielit bezpecne a ucinne kvalitnymi peroxidovymi pripravkami ak su tie zuby samozrejme zdrave. Skusat rozne neperoxidove produkty je zbytocne. Je to len predajny marketing, avsak efekt bielenia sa tam nedosahuje, neda sa to. Neperoxidovym gelom si mozno prechodne zvysenou starostlivostou o zuby teoreticky mozes jemne zosvetlit zub zvonku, ale to neznamena bieliaci efekt. Bielit zuby neznamena umyvat ich zvonku.
ten "nejaky gel" ti neuškodí, su slabe, o ničom... takze...
a bezne sa zuby bielia zvnutra, -ak je odumrety, to idem riesit ja - bielit u zubara...
a radsej si zájdi ku dentalnej hygienička ktorá ti dnes uz zuby vybieli "za par drobnych" uz neskrachujes...
ako kupovať si "nejaký gel" za ktory zbytocne vyhodis peniaze a vysledok sa nedostaví...