Nebudem chodiť okolo horúcej kaše. Byvala priateľka (20) o mňa bojovala 8 mesiacov aby ma ziskala lebo vo mne videla niečo čo nevidela u nikoho ineho. Dostala ma a ja som sa zamiloval. Boli sme spolu 4 mesiace. Byva vo vedľajšej dedine ale študuje v Česku. Chodieval som za ňou na intrak lebo sme chceli byť spolu. Prežili sme veľa krasneho. Vravela ako ma miluje, ineho nechce, naš rozchod by už nerozdychala, že urobí premňa čokoľvek. Mala veľmi ťažke detstvo. Mama nieje ani otec. No lenže prišiel 7. jul, obaja sme vtedy prišlu spolu z Česka po semestri domov a od vtedy to začalo. Čakala ju operacia kolena na ktoru ma pripravovala že nebudeme tak často v lete spolu. Okej rozumel som tomu. Celý vzťah sa točil okolo toho kolena, že bude opäť cele leto ležať doma. Opak bol pravdou Zrazu ma začala ignorovať vkuse pisala ako chce čas, pauzu, chce byť sama a že je koniec ale len teraz nie navždy, že chce pauzu. Po čase chcela aby som si vymazal každu jednu fotku na nete no proste všetko čo po nas ostalo. Cela jej rodina ma mala veľmi rada. Tešili sa z nej lebo konečne bola šťastna. Spraval som sa k nej uctivo .Včera som ju stretol v bare s inym za ruku. Tancovala si ako keby ani na operacii nebola. A pritom taka komplikovana operácia.Pozrela sa namňa a poriešila sa s ním a ukazovala mi ako e šťastná.. Myslel som si, že dievča s tak ťažkou minulosťou je rozumne a ma priority na spravnom mieste. Chlapec ma asi 27 rokov. Ani sa mi len nepozdravila. Proste som preňu cudzi a prestal existovať. A pritom vravela ako ma miluje a všetky tie reči. Som z toho všetkeho sklamany.
Nechápem cele tejto veci
čomu nechápeš? Že robíš nesprávne uzávery? Ľudia s ťažkým detstvom sú rovnako sprostí, hnusní ako ľudia s obyčajným detstvom. Kočku si zle odhadol. Pripisoval si jej vlastnosti, ktoré jednoducho nemá a ked sa ukázala, aká v skutočnosti je, si v šoku. Ale to je tvoja hlúposť! Vždy je dobré nechať človeka prejaviť sa aký je a až PO NEJAKOM ČASE robiť uzávery - je rozumná a má priority na správnom mieste. A vy ste boli spolu veľmi krátko, buď rád že sa ukázala jej tvár tak skoro.
Tiež sa zamysli, ako môžeš brať vážne také drííísty že "rozchod by nerozdýchala a urobí pre teba čokoľvek". Také veci vždy ukáže čas, o tom je zbytočné hovoriť a mne osobne je to vždy podozrivé ak niekto začne s takýmito kalerábmi.
Proste si ťa získala ako nejakú trofej, omrzel si ju a ide ďalej. Taká baba ešte dlho nebude vhodná na stabilný, dlhodobý vzťah. Nemáš byť prečo sklamaný, lebo šťastný by si s ňou nebol. Hlavu hore, nádych výdych a ide sa ďalej.
Ludia s tazkym detstvom su praveze este viac dojebani takze prave naopak necakaj nejaku vyzretost. Skor cakaj problemy. K nejakemu poznaniu a vyzretosti sa dopracuju len niektori, ale nie vsetci. A ti ktori sa k takemu niecomu dopracuju su potom vzacni ludia lebo ako sa hovori diamanty vznikaju pod tlakom.
Aj ja mam skusenost ze osoba ktora by mohla byt rada ze niekoho nasla len spekulovala. Baba ma schizu je v invalidnom aj ked nejaku pracu ma. Ale inak je taka ako ostatne. By si ani necakal. Nerob si iluzie o nikom, postihnuti alebo s tazkym detstvom, je to jedno. Jedine co ta musi zaujimat je ta skutocna povaha. A ty si zrejme nieco prehliadol.
Ako o jej detstve vie veľa ľudí a to jej naozaj verim. Ten ju tak pošle do**** po mesiaci, že ešte sa doplazi
Všetky vzťahy čo mala boli 25+
Ja si myslím, že sa tomu chlapcovi tvoja kočka páčila, tak urobil všetko, čo mohol, aby ju dostal, použil všetky zbrane a podarilo sa mu to. Teraz čo, keď si ju videl, aká je šťastná prešťastná. Mal by si jej poslať aspoň sms, že ju máš u prdele, ďalej by som nepokračoval, lebo by to mohlo hraničiť s vyhrážaním a pod. vecami, zbytočne dávať niekomu robotu navyše. Jej hodnoty? Keď človek trie celý život biedu, tak rýchlo skočí taká rybka na pozlátený, možno aj zlatý háčik.
Asi tak. Drž sa!