Dokáže kožný vyliečiť čierne bodky?

Príspevok v téme: Dokáže kožný vyliečiť čierne bodky?
Vero_nikaa

Ahojte ako už vidíte z názvu mám otázku. Dokáže mi kožná pomôcť s čiernymi bodkami a rozšírenými pórmi ale je to len v rukách kozmetičky?
Mám 21 rokov a moja pleť nikdy nebola dokonalá. Ku kozmetičke chodím asi od 13 rokov. Keď sa moja pleť vyčistila ako tak od akné a ostali už len čierne bodky kozmetičku som zanedbala. Znovu som ku nej začala chodiť pred pol rokom a snažím sa tak 1 za mesiac. No moja pleť za rýchlo znovu zanesie a popravde ani nevidím nejaký pokrok. Kúpila som si aj domáci ultrazvukový čistič no je to to isté, po pár dňoch znovu vidím všade tie čierne bodky ktoré sa až pýtajú von. Čierne vodky mám navyše aj na pleciach, chrbte a vo výstrihu.
To že je genetický dané a nezbavím sa rozšírených pórov som už tak predýchala ale tie čierne bodky.
Takže dokáže s tým kožná pomôcť alebo ona lieči iba akné?? Ešte pre istotu dodávam :D pleť si pravidelne čistím, používam pílingy, masky a makeup ani nepoužívam (robia sa mi z neho na tvári šupinky) iba korektor pod kruhy pod očami.

WHISPER

skus sa opytat kozmetičky či by ti nepomohlo "zbrusenie koze" nie je to take drasticke ako to znie...!

ovsem ak je to taka dobra kozmetička, ze to neni také "hočo" ktorá ti vyčistí plet za 2€ ...

lebo je rozdiel kozmetička a kozmetička..