Hovorí sa, že recept sa viaže na región Wachau. V roku 1996 EÚ vyhlásila „vachauskú kvalitnú marhuľu“ za medzinárodne chránený názov. Aj veľkí zástancovia mäsa sa dajú nachytať na toto výnimočné jedlo.
mnam
Najčítanejšie články
Moderné kuchynské technológie pre zdravý životný štýl
Ako sa starať o šperky, aby boli bezpečné pre pokožku?
Fitness na vyššej úrovni: Zlepšenie výkonu a dlhodobého zdravia
Ako môžu spoločnosti znížiť svoju uhlíkovú stopu optimalizáciou prepravy?
Najčítanejšie vo fóre
Tlačové správy
Darujte nádej jednou samolepkou Ručičky – McDonald’s opäť spája srdcia
Aktuálne na ZDRAVIE.sk
4 tipy, ako piť viac vody a zostať hydratovaný aj počas horúcich letných dní
Hypertonici pozor! Prudké zmeny počasia, náhle zvýšenie a zníženie teploty o 10-15 °C, ohrozujú vaše zdravie!
Lekárka z Poradne na odvykanie od fajčenia: Len približne tretine fajčiarov sa podarí prestať fajčiť, aj to po opakovaných pokusoch
Veľký manuál opaľovania: čo potrebujete vedieť o opaľovacích krémoch, SPF a fototype kože?
Chirurg upozorňuje: Záhradkári, pozor na paronýchium, infekcia pôdnymi baktériami môže byť nebezpečná
Hovorí sa, že recept sa viaže na región Wachau. V roku 1996 EÚ vyhlásila „vachauskú kvalitnú marhuľu“ za medzinárodne chránený názov. Aj veľkí zástancovia mäsa sa dajú nachytať na toto výnimočné jedlo.