Dobrý deň. Posledné mesiace nechápem čo sa so mnou deje... Aktívne sa venujem rôznym športovým aktivitám už od mala. Nikdy som nemala problém s ničím. V roku 2013 som mala poslednú prehliadku u športovej lekárky...všetko v najlepšom poriadku. Posledné mesiace pri ľahšej záťaži sa rýchlo zadýcham, po chvíli začínam mať zvláštny tlak v hlave, začne mi pískať v ušiach a zahmlievat pred očami...vždy si musím sadnúť a poriadne to rozdýchať...Veľakrát mám pocit, že ma to zloží.. bráni mi to v ďalších činnostiach, čo som nedávno robila s ľahkosťou, neviem čo robiť. V júni som bola u alergológa, počúval ma a nepáčilo sa mu, čo počul, vraj či sa bojím. Pričom tam chodím rada a strach nemám mať z čoho. Koncom júla som bola prvýkrát darovať krv, prešla som, no pri kontrole sa im tiež nepáčil pulz. Neviem či mám v tom hľadať nejaký súvis, alebo nie...Stretli ste sa s niečím takým? Za každú radu budem naozaj moc vďačná. Ďakujem a prajem pekný deň :))
Pocit na odpadnutie
Treba veľa piť, wow.
Tlak nemas nizky? Tiez ma moj Dr. naposledy prekvapil otazkou, ci sa ho bojim, ze mi tak bije srdce. :-D Podla neho to moze byt zo stitnej zlazy, ale ja mam mimo toho aj plno inych priznakov.