Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Osudová laska ?

Príspevok v téme: Osudová laska ?
Akitka

Ahojte chcem sa opytat či existuje osudova laska a co si o nej myslite .. poviem vam svoj pribeh
Mala som 12 rokov ked k nam prisiel na skolu bol do mna zaľúbený a ja do neho alw nikdy sme spolu neboli ja som bola o rok mladšia ako on potom prišiel na strednú vedla do mesta ja idem uplne inde ako on na Šš ale stale ked ho vidim mam pocit ako keby som ho stale lubila alebo ja to proste neviem vysvetliť nieco ma k nemu taha stale ..
Zaujímalo by ma ci to moze byt nejaka osudova laska alebo nieco

nnnuuu

Tá osudová láska môže byť v tvojom prípade tvoja prvá láska, že? Tie sú najkrajšie, čo si budeme hovoriť. Len či aj pre neho si bola tá prvá, osudová. Ak áno, tak s veľkou pravdepodobnosťou blížiacou sa k istote to medzi vami znovu zaiskrí, potom je z toho človek trochu zaslepený, ale to patrí k tomu:-)

nnnuuu

Ak sú permanentne stimulované neuróny emočných centier napr. prostredníctvom vizuálnych podnetov, verbálnych, príp. pachových (aj iných), tak sa môže takáto láska obnoviť:-) Ide však aj o to, či si to tá druhá strana všimne. Človek dokáže mať rád aj viac osôb, hoci nie rovnako intenzívne. Asi tak.
Tam si Mesačný Princ?