Otázka pre ženy, vadí Vám malý penis?

Príspevok v téme: Otázka pre ženy, vadí Vám malý penis?
Jozef25

Chcem sa opýtať hlavne žien či vám vadí ak má váš partner malý penis??
Resp. vadil by vám penis ktorý ma dĺžku 13 cm a k tomu je ešte tenký? ... nikdy som nemal žiadny vzťah a to hlavne z tohto dôvodu, bojím sa že ak príde k sexu tak ma kvôli tomu odmietne. Nemám odvahu ani žiadne dievča osloviť. Zaujímal by ma úprimný názor zo strany žien, nejde o žiadny fake

Katrinakpr

Ahoj. Mala som pritela, čo nemal velky penis. Mal asi 12 cm a tiez tenky. Bola som don zalubena a nijako to neprekazalo. Mne to stacilo. Je ale fakt, ze niektorim zenam to nwstaci. To zalezi na sirke a hlbke vaginy. U kazdej to je inak. Ak ma zena napr. Po porode stacit jej to nebude, lebo ma vaginu roztahlu. Moze sa stat, ze najdes ,zenu bude jej stacit ,ale po porode ani nebude vediet ze si dnu. Skus pouzit nejake gumky s gulickami ci nejako tvarovane to vie dost pomoct. Inak vo vseobecnosti je maly penis problem. No nie pre kazdu. Len tazko napises inzerat mam ho maleho potrebujem zenu s uzkou vaginou. Je to skorej o tom skusat a hladat. Ta co bude mat uzke hrdlo vaginy tej to postaci. Ja som mala aj frajera s 21 cm a poviem ti ,ze mne osobne to bolo privela a dost boleative. Terajsi ma 17 a je to dost na hrane. Ak zasunie vela tak citim bolest. Hovorim ,ako ktora zena. Nie pre vsetky je velky penis super.

LAXMI

Mesacny nehovor za zeny, ked nie si zena.

Autor, uvedom si, ze kazda zena je ina. Tak, ako maju muzi rozny tvar a velkost penisu ani zeny nemaju rovnaku vaginu. Su zeny, ktorym by to vyhovovalo a ktorym zas nie. Ak mas maly a tenky penis hladaj si zenu s uzsou panvou.

Mesačný princ

Ja ti to napíšem za ženy. Ak máš dobré konto, tak penis nepotrebuješ. Ak nie, tak im to vadiť bude :)