svadba pri mori?mate skussenosti?prosim

Príspevok v téme: svadba pri mori?mate skussenosti?prosim
svadbanamori

ahojte vsetci,

zaujimalo by ma, ci ste mali svadbu pri mori, resp. pozeram to uz dlshie,je to moj sen, asi grecky ostrov nejaky abo chorvatsko, ale skor cenovo mi tam prekaza, strasne vela byrokracie, notari, preklady atd, a to strasne vela stoji, cez agenturu je t oaj 3000 e len zaklad, plus nase osatenie, vyzdoba a letenky, ubytko, plus vsetko toto hostia( cca 10 ludi) tak to v nedohjadne vobec..tak mi napadlo,ci sa neda nieco take spravit, ze iba nieco ako manzelske pozehnanie nejakym knazom tam v zahranici, slub nejaky vernosti,kebyze si dame...a pritom predtym sa na svk zosobasime na urade, a potom ideme tam,akoze na svadobnu cestu a potom tam zlozime nejaky slub v nejakej malej kaplnke, a tak...ze by uz tie papierovacky uz nemuseli byt ??? aby sme usetrili dost penazi? da sa to takto?zazili ste to uz niektora ?

dakujem za nazory !!

nnnuuu

Aj Kréta je pekný ostrov, až takú ťažkú hlavu si nerob z obradu, tak vás už len niekto dá dokopy, nejaký milý Kréťan:-)

nnnuuu

Len do vody nevstupuj, lebo teraz som pozeral správy na českom kanále a tam hovorili, že jednému chlapovi objedli nohy masožraví koříši.

fiifiiiii

ahoj, sama som nad niecim takym premyslala... :) myslim, ze by si mala kontaktovat priamo nejaku miestnu farnost, kostol atd na mieste kde by si si zelala svadbu, kde sa informujes ci a za kolko by ste takyto slub alebo realny zvazok mohli uzavriet, myslim ze vramci krajin EU by to mohlo ist, nie? potom uz len riesit okolite zalezitosti, miesto, vyzdoba, foto, ubytko.... ked si veci vybavujes sama vychadza to zvacsa menej nez cez agenturu, len do toho treba investovat kopu casu....

nnnuuu

Nik ti asik neporadí, ale predstava je to blažená, to sa musí uznať. Aspoň ti držím palce, už keď to bude pri mori, tak nech to je navždy a nielen na týždeň, dva:-)