Co si myslite o paroch kde jeden z nich je rom?Podotykam vsak ze slusny rom.Odsudzujete takych ludi?
Vztah s muzom....
Ja som sa nikdy so slušným rómom nestretla, bohužial, takže môj názor nie je objektívny. Moja teta sa vydala za róma, tiež tvrdila, že je iný ako tí ostatní, teraz je sama rozvedená s dvomi deťmi, mala to s ním ťažké, ale nakoniec toto robia aj biely, takže. . .
ahoj yadine beriem to ze viacej ludi ma neg.nazor nieje rom ako rom a tak isto je to medzi nami tiez sme rozny Moj drahy nieje typic. rom,nema ciganske crty,len je tmavsi tazko by si to hned odhadla Aj romovia sa delia na viac skupin su aj taky co by si v zivote nepovedala ze su...neziju vsetci ciganskym zivotom a kolkokram mi sme horsi ako cigani A ludia sa maju posudzovat aky su trochu inak:)
nie, slusnych ludi netreba odcudzovat. cigani su zvacsa narod temperamentny a o tom to je. nepoznam vela slusnych ciganov, je ich malicko, avsak aj taki su.
Pretoze mam velmi zle skusenosti s ciganmi.Bohuzial.Kedze je to taka slusna rodina, tak potom preco tu chces vediet nase nazory??? Ja som tiez len vyjadrila svoj nazor.Nerada by som bola, aby si sa sklamala a bola nestastna.
Agina preco hned odsudzujes?Ved on pochadza z rodiny kde maju vsetci vysokoskolske vzdelanie,slusne ziju,on je manazer,dokonaly gentleman a niektori bieli mu nesiahaju ani po clenky.A on sam sa nestotoznuje s tym ze je rom.
laska by nemala rozlisovat farbu pleti
Rom zostane vzdy len romom. Nemam viac k tomu co dodat.
daaf a ludia nevidia ze je rom?Nezazeraju na vas nejako divne?lebo mne sa taky vztah len crta a tak neviem ci mu dat sancu.
Nejde o to,ze mas rada Roma,ale o to,ze spolu s nim si beries aj jeho rodinu,uplne ine zvyky a kulturu.Az ti to nevadi,tak potom OK.Ale boli aj take,ktore tvrdili,ze im to nevadi,a o rok sa museli prave kvoli tymto veciam rozvadzat.
ahoj ja mam vztah s romom 6 rokov a poviem ti ze cistotnejsieho a upraveneho ako je ten moj nepoznam Vyzera skor ako cudzinec a vystupovanie na urovni ale hlavne je si vo vztahu rozumiet pa