NEViEM SA Už Z NIčoHO TEšIT

Príspevok v téme: NEViEM SA Už Z NIčoHO TEšIT
Katrinakpr

Čaute ludkovia. No neviem, ako začat a či a ako to tu kto číta. Už pár mesiacou som ako telo bez duše. neviem ci depresia či čo to je. Pred nedavnom ma manzell podviedol a nejako som ho stale podezirala a tak. Ale o tom písat nechcem priamo. Skorej som strratila zaujem o všetko. Nebavi ma práca a nedari sa mi, podnikam, skorej troskotám, nemam chuť ani chodiť von, fajčím aj 2O denne. Nechutí mi jesť, citim sa len unavena a najradšej by som prespala cele dni. Manžel je stale v praci, doma som stale sama. NEjako mi ta samota nevadi ani. Niesom schopna ani do obchod si zajst, pridem si trasne unavena a docela sa bojim aj víst ay som neodpadla. Neviem či to je depresia či čo a ani neviem ako s toho von. Cítím sa zvlastne. Pozná to niekto? Dá sa s tým dao robit? Prídem si len,že spím a pozeram tv a upadam kamsi. Ja neviem.

divocina1

peniaze človeku treba, už keď pre nič, tak preto, lebo ich ostatní po tebe budú chcieť :-D Janko to bol gol :-D

Angelika3

pobyt v peknej prírode a kvalitná zdravá strava, to mňa nabíja energiou. A dobrý sex. Zrejme ti aj chýba láska, zamilovanosť, to človeka veľmi motivuje. Načo ti je taký manžel, ktorý ťa podviedol a kašle na teba, že si stále sama? Musíš nájsť odhodlanie celkom zmeniť svoj život na nový, lepší.

nnnuuu

Nuž, nejaké peniaze človeku treba, už keď pre nič, tak preto, lebo ich ostatní po tebe budú chcieť. Ak chceš byť šťastná, tak choď viac von, ale nie do baru, ale do prírody. Načerpaj energiu, lebo si asi totálne vnútorne vysatá a bez energie, na energetický deficit nedokáže nikto poriadne fungovať.

Katarinakpr

Nnnuuu- ja niesom skorej vyznvac nicoho. Mne je akosi vsetko uz pomali jedno. kedze ma nic netesi je mi ukradnuty majetok aj peniaze.chcela by som byt stastna no neviem ako.citim sa ako hromadka nestastia a nic ma nevie potesit. Ozaj nic. Keby mam aj miliony a dom na plazi bolo by mi to rovnako jedno. Citim sa sama a to ma ubija.

nnnuuu

Treba si vedieť dobíjať baterky, dať si sladké, vyjsť do prírody, k vode, do hôr, dobrá hudba. Každý máme svoj systém. Niekto dokáže vysať aj tých druhých, aj s tým som sa stretol. Ja si myslím, že keby si sa prešla na biku pár kilometrov denne, tak by ti to len prospelo. Predsa len je to menej náročné ako trebárs beh, po ktorom na teraz isto teraz netúžiš. Čo sa týka vzťahov, tak tie niekomu vyjdú, niekomu nie. Pekné vzťahy môžeš mať aj s kamoškami. Nenechaj sa ničím limitovať, viem, že aj ty si vyznávačom dnešných moderných hodnôt, ktoré sa točia len okolo peňazí, ale to je čo za hodnota? Keď si kúpiš viac vajíčok, tak ťa to isto zdravšou neurobí...

aacko

Tiez som mala take neprijemne stavy, mne pomohli kazdodenne povinnosti aj ked to bolo pocas 3 rokov velmi tazke. Pravdaze chodim na kontroly. Cely den by som najradsej bola prelezala. Do vsetkeho sa musim nutit, to mi zostalo ... Drzim palceky.

Cliattsi

Ahoj. Máš to zo stresu.
1.Mňa by zaujímalo, či sa znebili aj tvoje vzťahy j druhým ľuďom, cítiš sa od nich oddelená?
2. Vieš ešte pixmciťovať lásku k ľuďom.
3.Nemáš chuť sa ani zasmiať?
4.Do všetkého sa musíš premáhať?
5.Cítiš sa medzi ľuďmi taká nesvoja?
6.Rozmýšľaš o zmyske života?
7.Si inak spoločenský typ a teraz už nechodíš medzi ľudí?
8.Nevieš, AKO MÁŠ REAGOVAŤ NA ĽUDÍ, KEĎ PRÍDE REČ?
9.Máš problém s komunikáciou s cudzími ľuďmi, ktorý su doteraz nemala?
10.Bojíš sa ľudí?
11. Nevidíš zmysel svojho života, ale do tej doby, než k tomuto stavu došlo, tak si zmysel života neriešila?
12. Riešiš otázku zmyslu života skoro každý deň?

SKÚS MI PROSÍM ŤA ODPOVEDAŤ NA KAŽDÚ OTÁZKU ASPOŇ ÁNO NIE, PRÍP. S KTORYMI BODMI NESUHLASIŠ.
Ja mám podobné pocity, zaoberam sa trochu tymito stavmi, ale nie som na tom asi tak ako ty.
Možno ti ale poradim. Ahoj.