ahojte, mám pocit že sme s priateľkou dostali ponorkovú chorobu, každý druhý deň sa hádame (ak nie častejšie), ale neviem ako to riešiť.....problém je hlavne v nej - o ponorke nechce ani len počuť, že je to blbosť, že ak sa dvaja milujú tak nič také neexistuje....neviete ako jej to vysvetliť a riešiť to?
ďakujem
ponorka
Mesačný Princ, kašlime na spory, už len tá predstava na dnešné ráno so všetkými schladenými údmi mi vie vyčariť úsmev na tvári. Jeden úd by sa tým tam hore chcel aj poďakovať (len už si nespomínam za čo).
Apropo, M.P. ty si si v tých horúčavách čo vybral, ak sa môžem opýtať? Ja Vegettu. Jebn.eš, povaríš, máš...
Mali by ste ísť od seba aspoň na dva, tri mesiace, aby ste nabrali nových síl, novú energiu do boja, inak vám obom prepne (však ste úhlavní nepriatelia). Keď budete spolu 50 a potom umrieš, tak si konečne budeš môcť povedať, že si z tohto sveta odišiel ako normálny človek, mučeníckou smrťou.
A nie, Mesačný Princ, ty nikomu nič neraď, my o tebe všetko vieme, si druhýkrát rozvedený, máš kopec detí, kopec dlhov a hrozí ti väzenie. Celé zle... Už by si sa mal nad sebou zamyslieť a uvedomiť si, že bez pomoci Kráľovnej to nedáš, tak už buď chlap a napíš jej. Ona nikoho neodmietne, ty kár.
tak si dajte od seba odchod na nejaky cas a budte spolu co najmenej