pestavam fajčit, nejaké rady?

Ujko3

Keď prestávaš fajčiť, tak by si mal počítať s tým, že ťa postretne aj kríza, lepšie je mať na tie prvé dni radšej dovolenku. Ak by som mal povedať niečo rozumné, tak by to bolo, že by mali existovať nejaké špecializované liečebne, lebo to nie je sranda, trebárs protitabakové liečenie, alebo by mali byť nejaké súťaže... Kto prežije, vyhral:-D

karinko

nalep si ich na hubu moja,alebo zacni fajcit ganju,je to lepsie ako hintie hovna komercne,co podporujes zlocincov len a korporacie :)

Moireal

Ked prestanes fajcit,nebudes mat zlte zuby a vrasky na tvari. Takisto predides ochoreniam ustnej dutiny a v neposlednom rade ochoreniam pluc..

Ked si toto predstavis,myslim ze lahsie prestanes.

ulinecka

A ty akože žiješ zo vzduchu? Si naozaj hlúpa. Deti by nemali mať prístup na internet. Ovocie je zdravý cukor. Ty si ozaj hlúpa, ale velmi!
Na teba je zbyoné plýtvať energiu. Lebo taký hlupáci sú žial všade! Radšej nekomentj , robíš si hanbu!

ulinecka

LAXMI - ty neni si kopletný/á ! Asi si sám zavyslák. A ešte sa tuto chceš hádať a naschvál provokuješ!
Siraell - Ja ked som pretávala, použivala som žuvačky od nicorete. Mne pomohli, nefajím vyše roka. Prvé dni boli ťažké. Druhý den som si zapálila a tak som začala zasa odznova, náplasti som neskúšala. Myslím, ze majú viac účinku ako žuvačky. Mne sa z nich chcelo grcať. Cigarety som nahradila ovocím. Ked som mala chuť ,tak som čosi ziedla. No priberať som nechcela ,tak som papkala len zeleninu a ovocie. Ale bolo to ťažké. Po asi dvoch týždnoch už to bolo ako tak dobré. Hlavne vydrž . Držím palčeeky.

LAXMI

To nie je filozofia, ale vedecke dokazy.
Keby sa dalo zbavit fajcenia tym, ze si drbnes naplast, nikto by nefajcil.
Ale chapem, ze ako zavislacka si bez fajcenia uplne nervna.