Tuzim po babatku nedari sa-a okolo mna sa rodia deti ako na pase

Príspevok v téme: Tuzim po babatku nedari sa-a okolo mna sa rodia deti ako na pase
Jacki

Ahojte,pisem sem opat,lebo som velmi nestastna,viem ze toto su veci,ktore by si mal clovek nechat pre seba,ale som z toho velmi smutna,a musim to zo seba dostat von.S priatelom sme spolu uz 8 rok,sme zasnubeny,a riesime si byvanie,a buduci tyzdden sa pomalicky stahujeme do nového bytu.Bude tam treba dotiahnut este zopar veci,ale to su uz len detaily.Planujeme v Novembri svatbu.Problem je vsak v tom,ze obaja velmi tuzime po babatku,viem,ze sme s priatelom este dost mladi,a na deti mame este cas,a mali by sme si uzivat,no obaja uz velmi tuzime po rodine.Ja mam 26rokov,a priatel ma 28rokov,a velmi tuzi byt otcom,a ja mamou.No problem je vsak v tom,ze sa s priatelom o babo uz pokusame 4.mesiac,a zial sa nam vôbec nedari.Minuly tyzdden,sme sa vratili z dovolenky,kde sme sa tiez pokusali o babo no pokusy su stale marne.Priatel bol aj na vysetreni u specialistu,a vsetky vysledky,a testy ma vzdy v poriadku.Ja som bola na vysetreni tiez,a lekarka mi povedala,ze tam nevidi ziadny problem.Som uz z toho zufala,a velmi smutna.Velmi ma trapi aj to,ze my s priatelom sa o babetko skutocne velmi pokusame,a velmi ponom tuzime,a nam sa nedari,a v priatelovej rodine sa rodia deti,ako na pase.Predminuly tyzdden,sa jeho sesternici narodilo 3 babo,a minuly piatok mu volala druha sester.ze sa im taktiez narodilo babo.Samozrejme nech sa im dari,a nech je babo zdrave,no velmi ma trapi,ze im sa v tomto dari,a nam nie.Je mi to velmi luto.Priatela vola sester,na tento vikend,aby sa prisiel z jeho rodicmi,a bratom na malu pozriet.Priatel vola aj mna,aby som isla s nimi,no ja som to odmietla,nakolko ich tam bude vela,cela ich rodina,a kazdi sa tam bude nad malou rozplivat,aka je zlata,krasna,a aky su strasne radi,ze maju take zlate babo,same chi chi chi,jej...a ja o to vazne nestojim to cele pocuvat.Ja by som sa rozrevala,a asi by som odtial usla.Nic ine odvtedy nepocuvam,od jeho rodiny,ziadna ina tema u nich teraz nieje,len okolo tej jeho sester.s jej malou,neustale sa teraz vsetko kruti,len okolo nej.Nie som sebec,to vazne nie,ja to cele chapem,viem,ako to v rodinach chodi,ked je v nej novy prirastok,no mne to momentalne vôbec nerobi dobre.Som z toho velmi nestastna,a uz vazne neviem,co mam robit.Velmi tuzim byt mamou. Dakujem.

Mayka

Máš psychickú blokádu pretože "to veľmi chcete" ! A 4 m je malo nato aby si si povedala že sa vam nedarí! Toto môžeš písať až po pol roku či roku že sa vám nedarí!

Noelinka

Máš psychickú blokádu pretože "to veľmi chcete" ! A 4 m je malo nato aby si si povedala že sa vam nedarí! Toto môžeš písať až po pol roku či roku že sa vám nedarí!

mmoonna

Ak ti môžem napísať svoju skúsenosť: pri prvom aj druhom dieťati som sa tiež veľmi upla a sústredila na to, aby som otehotnela. Tiež sa nám nedarilo. Prvé sa zadarilo po pol roku, druhé po štyroch mesiacoch. V obidvoch prípadoch to bola až potom, keď som si povedala, že už kašlem na to, nebudem to siliť, ak bude, tak bude, ak nie, tak nie. A hneď ako som tehotenstvo prestala riešiť, tak som na prvý šup otehotnela. Takže si myslím, že veľkú úlohu zohráva aj psychika.

nnnuuu

Možno sa len treba poradiť so skúsenejšími, ktoré majú viac detí. Ale keď ti mám ja poradiť, tak si čítajte dva mesiace v kuse vtipy, furt sa smejte a uvidíte, že sa to podarí. A tú akupunktúru kde treba aplikovať, Mááátilda Jožkovááá:-(

Jaja15

4.mesace je krátko na otehotnenie....Predpokladám že aj ty si bola u gynekologičky a si ok zo zdrav.hľadiska....Ako už bolo v predchádzajúcich príspevkoch - dôležitá je psychika(žiaden stes a nesústreďovať sa na otehotnenie- keď príde, príde - ak nie, nič sa nedeje....Pár mesiacov počkaj a ak to nevíde, treba navštíviť kliniku na umelé oplodnenie- to je jedna z ďaľších možností....Porobia ti všetky potrebné vyšetrenia, niekedy stačí len úprava hormónov a zadarí sa prirodzenou cestou...O klinike si vopred zisti referencie, v BA napr.pred umelým oplodnením neupravujú hladinu hormónov, naopak v Martine vložia oplodnené vajíčko až v prípade ak máš správnu hladinu hormónov , preto je tam väčšia úspešnosť.Na týchto špeciálnych klinikách ti porobia potrebné vyšetrenia a navrhnú ďalší postup - nie vždy je potrebné klasické umelé oplodnenie.

Hanickap

Ty mas 26, krasny vek, ja 34, priatela len pol roka a idu mi slzy spoza okuliarov ked vidim toe tehotenske bruska, co mam ja povedat? Priatel ani netusi ako mi biju biol hodiny, ale aspon zabavam deti kedy sa a chcem byt s nimi co najcastejsie ako kompenzacia ked nie som matkou a ktovie kedy budem, treba sa tesit z kazdeho detskeho usmevu, aj na teba pride rad, uvidis

pariska

4 mesiace je este kratka doba. Niekomu sa to podari na 1.sup niekomu nie. Podla mna u teba hra velku rolu psychika. Dieta velmi chces a to nie je dobre. Treba nechat veci prirodzene plynut. Nemozes sa nad tym tolko zamyslat a stale sa sustredit kedy to pride. Uzivaj si s priatelom milovanie a prave vtedy ked na to prestanes mysliet to pride same. Si mlade dievca naozaj sa nemas kam ponahlat. Je vela parov, ktore sa snazili dlhe roky a zrazu ked sa na to ,, vykaslali ,, to prislo.

Jacki

Ahoj Bublii,dakujem ti,za podporu.Ja viem,ze by som sa mala zamerat na seba,tesit sa z byvania atd.. no vies,ked je to teraz dost narocne,nakolko aj moji buduci svokrovci nehovoria o nicom inom,len o tej sester.a o jej malej,vsetko sa kruti len okolo nej,a nic ine od minulého piatku vkuse nepocuvas,len o nich.Je to dost tazke.Same jeej,ta je ale krasna,zlata tutu,nunu.Cela rodina je z nich na vetvy.Je to fakt tazke.