Askorutin na zastavenie krvácania mimo menštruácie?

Príspevok v téme: Askorutin na zastavenie krvácania mimo menštruácie?
Askaa

Ahojte, pomohol Vám tento liek na zastavenie krvácania mimo menštruácie? Pretože ja krvácam mimo menštruácie hocikedy aj 8 dní vkuse a potom mám na týždeň pokoj a potom zase znova. Už ma unavuje chodiť stále s vložkou a preto sa obraciam na Vás. Pomohol Vám alebo mám hľadať inú liečbu? A ešte, že aký čas ho mám užívať? Mesiac? 2,3? Rok? Prosím pomôžte. Vopred ďakujem za odpovede.

S_P

Ja som mala podobné problémy a niekedy mám ešte stále. Príčinou krvácania mimo cyklu boli hormóny a to je pravdepodobne aj Tvoj prípad.
Možno Ti pomôže aj obyčajný C vitamín 1000 mg/denne. Ja som brala aj Ascorutin, pomohol iba čiastočne, ale mňa po ňom bolí hlava.
Ja som brala Ascorutin 3 x denne/2 tbl. v čase krvácania a tesne pred menštruáciou 1 tbl x 3 denne. Nemusíš ho brať vkuse. Vyskúšaj aj obyčajný C vitamín, príp. si kúp čas z Pastierskej kapsičky a ten Ti krvácanie zastaví do 1 dňa. Inak čaj z Alchemilky Ti pomôže s krvácaním mimo cyklu.

Bubliii

Ja si myslím, že si mala byť už dávno na gynekológii, ak si ešte nebola.. krvácanie mimo cyklu treba riešiť, a nie dať si vložku a je vybavené. Teda krvácať môžeš mimo cyklu (ovulácia napr), ale určite nie dlhodobo a 8 dní v kuse..

Alica11

Ahoj...neviem či ti pomozem..ja som ho brala len raz..a to koli dovolenke a menštruacii..musim však povedať,že zabral až velmi