este nechcem sex

Martin42

Ja som sex tiež odkladal, obletoval som svoju nastávajúcu, a myslel som, že to bude ako v rozprávke. Na všetko som si nechával kopec času.Bol som neskúsený. Hanbil som sa jej, len tak sme flirtovali celé týždne až sa nakoniec pri víne zdôverila inému, že je ešte panna! Ten nezaváhal a vzal ju na izbu.. Dodnes sme spolu, a mňa to môže mrzieť celý život, že som nemal viac odvahy..

LAXMI

Nie si si nou isty a nepaci sa ti jej spravanie, lebo svoj cas travi aj s kamaratmi, nie iba s tebou?

Poviem ti novinku, partnerom si nikdy nebudes isty, lebo to nie je vec, ktoru mozes vlastnit.
Kvoli tomu s nou nechces spat?
Tak si si mal najst spatnejsiu babu, ked mas problem so sebavedomim.

mano899

No neviem ako to dopadne. Ona o sebe vie, že je pekná a rada sa aj pred inými predvádza a to mi vadí. Aj keď jej to poviem, ona tvrdí že musí byť stále v spolocnosti. Minule keď som išiel do práce, tak som zistil, že išla s tromi kamarátmi na kúpalisko, pričom keď som ju ja volal, tak nechcela a pritom mala čas. Tak sa nechcem unáhliť.

Filip TT

Nechcel som to hneď tak napísať, ale mám podobný pocit ako smolika22, že za najpravdepodobnejšie považujem, že sa rozídete.

Píšeš, že "ona na tom trvá". Čiže nejaká výmena názorov už medzi vami prebehla a "ona na tom trvá". Z jej strany to vyzerá divne, že jej to nestačilo aby ťa akceptovala, že ide za tým aj cez tvoj nesúhlas a že ty musíš rozmýšľať, ako jej to zdôvodniť.

Vy by ste si mali vyjasniť, ako sa budete navzájom akceptovať.

smolinkaa 22

Suhlasim s filipom.. bud chce takto dosiahnut, aby si s nou zostal a bol z nej paf alebo proste ide na vztahy najskor cez sex a fyzicke zblizenie.. navzajom sa nevylucuje jedno ani druhe, ale mala by si podla mna skor vazit, ze ty chces viac casu a byt zdrzanlivejsi dlhsie, pretoze takito muzi su uz vzacni v dnesnej dobe ako safran.. jej zmyslanie mi pride dost povrchne a myslim si, ze idete nato zo zleho konca a ty si rozumnejsi... otazkou zostava, ci ju napriek tomuto chces alebo sa rozidete ak bude stale na teba naliehat a raz ju to prestane bavit ak ta nepochopi a proste pockas na taku co bude chciet dlhsie cakat spoznavat sa navzajom a az potom sa s tebou milovat.. my s priatelom sme sa takisto spoznavali velmi opatrne, rovnako ako aj zblizovali a teda ja si to neviem vynachvalit, lubim ho zato este viac.. kazdopadne je to na tebe, ty musis veciet co chces.. bud jej podlahnes s tym ze sa moze stat ze nakoniec budes spokojny, spoji vas to a nebudes to lutovat, alebo jej skusis vysvetlit jemne a s citom svoj pohlad na vec a ona ho bud pochopi a pocka, alebo sa proste rozidete.. a ty stretnes casom inu, co bude mat rovnaky nazor na tuto oblast zivota ako ty.. osobne som skor zato , ze sa naplni ta posledna moznost.. ale drzim ti prsty nech to dopadne akokolvek :-) p.s. rozhovory a komunikacia su velmi dolezite vo vztahu, tak jej nezabudni uprimne povedat svoj pohlad na vec.. ako sa ona voci tomu zachova je uz druha vec, ale bez toho sa nepohnete a nebudete ani jeden spokojny.. a ty aspon budes jasne vediet na com si.. zlom vaz, nech sa ti dari :-)