Čaute baby! chcem sa opýtať že či je táto stránka na Calvin Klein www.calvinklein.sk originál či sú to len fake produkty? :) a tiež že podľa čoho spoznám že sa jedná o lacnú napodobeninu a tiež či by ste mi vedeli poradiť ´dalšie stránky kde su originál .
Calvin Klein
Ahoj,
vsimla som si tvoj prispevok, ked som tiez rozmyslala nad kupou plaviek z danej stranky.
Som z Kosic a nasla som jedne plavky, ktore sa mi velmi pacili a presne ako aj ty, aj ja som nasla dany eshop. Oslovila najma vypredajova cena, ktora sa s cenou z obchodu neda porovnat a tak som si povedala, ze to risknem :) musim povedat, ze som nadmieru spokojna! Vidno, ze sa jedna o original, dorucenie presne v stanovenom termine a funguje aj zakaznicka linka.
Takze za mna tento eshop hodnotim za jednicku :) pre porovnanie cena na eshope v zlave za komplet plavky ma vysla tolko, kolko by som v obchode nemala dost ani na spodnu cast plaviek.
Plavky su presne take, ake v obchode a ake boli reprezentovane na eshope, takze za mna maximalna spokojnost. Myslim, ze sa jedna o priamo CK eshop pre slovensko, tovar bol dovezeny z Holandska a taktiez odporucam aj stranku www.adidas.sk alebo oficialny eshop manga, kde vo vypredajoch veci su o dost lacnejsie nez v samotnom obchode v case vypredajov:)
Este posielam fotky ako to bolo zabalene a v com to prislo, na fotke je vidno vesiaky, vysacky a v obale v akom boli plavky zabalene ;)
Tak snad som aspon trosku pomohla :)