ahojte s priatelom nam praskol kondom on sa do mna urobil..po hodine som vzala postinor o 12hodin dalsiu tabletku ako ma byt...na letaku je vsak len 85%zaruka...mate niekto skusenosti ze aj po uziti ste otehotneli alebo naopak nic sa nestalo?
skusenosti s postinorom, s tabletkou PO...
Ja som po užití tab.PO neotehotnela(čiže zabrala),ale zato mám už niekoľko rokov rozhádzaný celý menš.cyklus.Takže ktorá žena ich nemúsí a predchádza otehotneniu iným spôsobom robí dobre.Tieto tabl.PO sú riadne svinstvo na hormóny a mali by sa používať skutočne len pri takých nehodách ako opisuje wilma.
no jasne nemas sa coho bat nme to tiez zabral secko v pohode akurat ze som mala potom posunuty menzes=)
vsetko bolo OK :) ani nalady ani problemy s menzesom
jeej dada velmi si ma upokojila uz len poskam par dni skusim test a hadam vsetko dobre dopadne...drz palce a dik
wilma awoj ja som to uzila a vsetko v pohode tehotna niesom postinor jee naoaj ucinny akurat tych 15 percent neucinnosti je vtedy ak to zoberies v poslednych hodinach cizepo 72 hodinach ale ak to zoberes takto skoro ´tak niet sa coho obavat maj sa..