prejedam sa zo stresu a velmi som pribrala

Príspevok v téme: prejedam sa zo stresu a velmi som pribrala
smutnedievcaa

ahojte... v prvom rade by som chcela od vas troska pochopenia..viem ze su ludia co maju ovela horsie problemy ako ja ale rada by som sa tu poradila.... vzdy ked sa mi cez den stane nejaka zla situacia alebo sa mi nieco nepodari prejem sa.... jedine jedlo ma vie upokojit ..v poslednej dobe bolo toho stresu viac a dost som aj koli tomu pribrala... strasne ma to trapi ze som takato precitlivela ze ma rozhodi kazda hovadina a preto sa chcem spytat ci tu je niekto taky ako ja co mal tento problem ci mu pomohol psycholog...lebo ja uz som zo seba strase nestastna aka som slaba.... dakujem za odpvede

Nmalicka

len mi tak zislo na um minule pri pohlade na muza alkoholika (mimochodom otca svojich deti) - toto je clovek, ktory ma byt prikladom? autoritou pre muzov, ale predovsetkym pre zeny? toto je to silne pohlavie? treba dalsi komentar???

nnnuuu

Treba jesť to, čo je zdravé, ale odporné, to pomôže, na chvíľu... Pitný režim je tiež dôležitý, vraj treba veľa piť:-) Len po dodržaní pitného režimu niekoho ani vlastná mater nespozná, menšia nevýhoda.