Aký darček kúpiť 8 mesačnému dievčatku

Príspevok v téme: Aký darček kúpiť 8 mesačnému dievčatku
Nikca92

Ahojte, potrebovala by som poradiť čo kúpiť 8 mesačnému dievčatku ako darček. S priateľom pôjdeme pozrieť kamarátku, ktorá má takto staré bábätko no nevyznám sa v tom aká hračka je pre ňu vhodná a aká zase nie. V rodinách sme všetci rovesníci a nikdy sme nemali v rodinách malé deti tak v tom nemáme prehľad.
Rozmýšľala som napr. nad nejakou hračkou do vody s ktorou sa môže hrať napr. pri kúpaní alebo teraz v lete čapkať v bazéne (aj keď neviem či 8 mesačné deti už majú takú motoriku).
Chcem sa vyhnúť plyšákom, ktoré kupuje každý a nakoniec len skončia na poličke. Viem že veľa ľudí tiež kupuje plienky (lebo tým vraj najviac pomôžu keďže to ide najviac do peňazí), no do toho sa tiež kamoške nechcem miešať, oná už vie aké značky a veľkosti kupuje a tiež nechcem aby to vyzeralo ako "viem, že dieťa je nákladné tak tu máš 10€ nech si prilepšíš".

Pomohli by mi nejaké vaše nápady :D

Danka65

Vďačným darom je sada kelímkov, ktoré dieťa môže položiť na seba www.mimulo.sk. Táto hračka je veľmi obľúbená u všetkých detí. Dieťa si s pohárom sa môže hrať vo vode a doma.

gastanko2016

môj syn si v tom veku obľúbil látkovú knihu, ktorú si stále obzeral a ohmatával a okrem toho mal ešte také detské pískacie zrkadielko a s tým sa tiež dlho hrával. Ja som takým malým detičkám väčšinou kúpila niečo na oblečenie alebo nejakú malú zvukovú hračku.

Nikca92

Ďakujem zatiaľ za vaše nápady :)
A áno viem, že keď každý kupuje hračky tak sa to len kopí len ide o to že ja ju uvidím prvý krát preto by som aj niečo chcela kúpiť.

Bubliii

Ahoj, je od teba pekné, že chceš malej niečo kúpiť. Tiež deti nemám ani nikto okolo mňa, nechám si poradiť v obchode. Ale je absolútne nutné, niečo tomu dieťaťu kúpiť? Vieš, ono si to aj tak pamättať nebude a každá hračka sa raz pokazí, rozláme a pod.. Tiež mám takto priateľku, chodím tam, odkedy má malá 3 mesiace a ešte pred pôrodom som kúpila malej macka a to je všetko. Vždy kupujem niečo len pre kamarátku a aj to také, aby im to nestálo doma (čokoláda, čaj, káva, dezert..). Lebo malá tam má doslova more hračiek a ja ju zas tak nepoznám, či ju bavia plyšáci, alebo leporelo alebo niečo iné.. kamoška mi hovorila, že všetci jej nosia hračky, ale malá sa zahrá tak 10min a potom hračka leží v kúte a že mi je vďačná, ako nič navyše nenosím.. že im už viac netreba, iba sa to kopí doma.
Tým nechcem povedať, že všetci sú rovnakí, ale niekedy urobíš väčšiu službu mamine, ak jej niečo dáš ako malej, ktorej dávajú všetci. Na maminy sa už tak nedbá.

Adden

Ja viem o detoch velke nic. Ked potrebujem nahodou kupit darcek dietatu, idem do obchodu a drzim sa vekovych odporucani na obaloch. Doteraz som bola vzdy velmi uspesna :D

Lesna_malina

Ja v takýchto prípadoch to riešim darčekovou poukážkou.. či už nejaký obchod s oblečením (hm) či nejaký detský obchodík.. nech si kúpia čo potrebujú vo vhodný čas :)