Ahojte .. pred cca 3 týždňami sa so mnou bývalí rozišiel .. od vtedy sme sa stretli asi 5 krát a 2 krát sme sa spolu vyspali .. viem že to nebolo najspravnejšie rozhodnutie ale bolo mi s ním tak dobre že som si to ani neuvedomovala .. no teraz si ma zablokoval a nemá záujem o žiadny kontakt pohádali sme sa preto lebo sme boli dohodnutý že v jeden večer budeme spolu a on to jednoducho zrušil nechcel mi povedať prečo a mne toho prišlo veľmi lúto a tak som začala byt otravna a vypytovať sa ho a tak sme sa pohádali a nakoniec si ma blokol.. od vtedy som ho nechala 2 dni vychladnúť a potom som mu zavolala a spýt sa ma či som zmenila chovanie a ja som povedala že áno a on mi do toho povedal že mi ešte nechá jeden dva dni .. pozrite .. chová sa ako totálny idiot .. tak som sa rozhodla že to chcem ukončiť zobrať si posledné veci vrátiť mu tie jeho pekne sa rozlúčiť a už sa nikdy nevidieť ale ako ? Keď mi neodpisuje na smsky správy a nedvíha telefón? .. a ja s ním nechcem byť za zlé .. on je dobrý človek bol mi velka opora vždy ma podržal daval mi ciele do života .. nechcem to takto ukončiť .. poradte mi prosím..
Ako naviazať kontak s bývalím
najprv si to usporiadaj vo svojej gebuli...
protirečíš si, čítaj po sebe...
najpr:
"tak som sa rozhodla že to chcem ukončiť zobrať si posledné veci vrátiť mu tie jeho pekne sa rozlúčiť a už sa nikdy nevidieť "
a potom:
" mi neodpisuje na smsky správy a nedvíha telefón? "
nemáš sebauctu, chlapovi sa vnucovať, ked ta zablokoval znamená to ze ho tvoje vyvolavanie, smskovanie OBTAŽUJE!
A Vôbec sa mu nečudujem,..
a ty si snád nesvoprávna, ? ciele si máš stanovovať sama, čo chceš robiť v živote, nemá ti ich stanovovať niekto druhy...
z tvojho príspevku vyplýva len tolko, ze si decko, ktore nevie čo chce a jeho si mala len na to aby ťa ako soplave decko za ručičku vodil,..lebo sama si neschopná....
moja rada: nauč sa sebestačnosti...
a este jedna vec, ked sa ti náhodou ozve nie ze ta napadne zase mu nohy roztiahnut... lebo je mozne ze momentalne nema ziadnu na t*rtkanie tak mu na to budes dobrá.. IBA! na to...
maj nejaku hrdosť, nebud mu rohožka,...