Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Cierny caj - Zdravie, AKNE !?

Bubliii

Som žena, takže u mňa môže byť situácia iná. Navyše o dosť staršia ako ty. Ani mne kožná nepomohla, teda jeden liek áno, ale potom po roku už stratil účinky. Nemám univerzálny návod na akné, keby ho mám, tak to vôbec neriešim.. ale 1x počujem o tom čaji. Ak už nejaký prečisťujpci čaj, tak žihľavový, zelený.. mlieko neviem, na mňa to nemá efekt.. ide hodne o stravu, ale aj o hormóny, vek, stresy..

Domco777

Ked mas problem s akne a uz sme zacali rozoberat nieco o tom tak by si mohol napisat co tebe skodi lebo ja jem hocico ale pijem len cistu vodu a mlieko ked je ale mleko tiez neni dobre pit ziadne masticky od koznej nepodporujem pretoze nema to ziadny ucinok len velmi slaby na vonkajsi povrch aj to niekedy clovek prezenie a este sa to zhorsi ..

Bubliii

Tak keď máš o tom niečo pozreté, a teda vieš či vplýva alebo nevplýva na akné, načo sem vôbec píšeš? či očakávaš rady len od Mudr a viac? ale to si mal napísať, aby sme sa my ostatní smrteľníci ani neunúvajú ťukať do klávesnice. nenapadlo ťa, že tvoju tému si asi predovšetkým pozrú ľudia trpiaci akné, ktorí majú tiež čo to naštudované?
poprosím linky tvojich serióznych vedeckých štúdii, potom sa môžeme baviť na rovinu či má alebo nemá alebo si pokecaj s doktorom, určite sa ti rád povenuje. Howgh.

Domco777

Cital som o nom ze ma a ked si to nemyslis tak niesi si isty vlastnou radou taku tu nepotrebujem buduce si rozmysli prosim co napises dakujem.