Som normálna?

Príspevok v téme: Som normálna?
NoCoJe

Je normálne, že sa vôbec nezaujímam o (drahé) šperky ?
Keď vidím tie ženy, ktoré sú úplne bez seba, dychčia (dobre že neodpadnú) keď dostanú diamantové šperky, so mnou to nič nerobí.
Nepotrpím si na drahé šperky.
Nosím len zlaté náušnice a iné šperky nemám.
Vôbec ma to neláka.

Moireal

Si v pohode. Ani ja to vacsinu roka nenosim. Ale ked mam naladu a hodi sa mi to,dam si daku retiazku. Najcastejsie ale nosim take na obycajnej snurke krystalove kamienky a strasne sa mi pacia tie chokre okolo krku. Na ruke obcas naramok. Prstene nemozem,s tym sa stale hram a nausnice nenosim dako. Iba obcas si dam. Vsetko podla nalady.
A mne sa aj tak viac paci bizu nez tie zbytocne drahe kovy. :-)

WHISPER

ja tiež nemusím, zlato som aj podostávala od starych materí, 200ročne zlate prstene, somariny.. mam zlatu retiazku, striebornu, ..
a nenosím nič..

prstene absolutne, ani sa na moje ruky nehodia, naramky ma nebavi si skladat 100razy za den, nemám prsty na to aby som to vedela odopínať, a ked mi aj naposledy kamoska kupila sice len bižu naramok dopadlo to tak ze som ho roztrhla,..
pri mojej robote mi to zavadzia, zničí sa, znehodnotí..

jedine čo nosim su napichovačky naušničky - bižu...

niektore zenske chodia obkvačkané, uplne nezmyselne, len kym prejde z domu do práce musí mať na sebe na každej ruke po 10 náramkov, 4 retiazky na krku, na kazdom prste prsten, v robote to mať nemoze tak si to dá dole... a zas ked ide domov z roboty sa obkvačká... len na tu polhodinu čo zajde domov..na čo to je?

pomocnica

To myslíš vážne? Že ,,som normálna,,? :D
Ani mňa šperky až tak neberú, jasné, že keď dostanem, tak sa poteším, ale keď nedostanem vôbec nič to so mnou nerobí a tiež sa nad tým nerozplývam...

Poviem ti k tomu jednu vec: Naši priatelia sú šťastní muži. :-*