Sa cudujem ci je to vobec mozne, roky som nebola ani len prechladnuta a teraz ked su vonku pekelne teploty ja ma chytene priedusky aj hrdlo. Neviem z coho to moze byt, z chladnicky vodu nepijem, zeby klima v elektrickach?
vonku horuco, ja zapal priedusiek
dik za odpovede, dnes som musela ist do obchodu a dala som si aspon servitok cez nos a zajtra do elektricky 25min cesta tak znova si dam nieco cez nos, no musim to tak riesit aj to rusko si pojdem kupit.
kup si v lekarni ruško na usta a ked cestuješ tak si ho daj a potom dole...nikto to nebude riešiť...dychaj cez to...a hlavne nestoj priamo na mieste, kde fuka z klimy...len teraz neviem ako to v elektricke a busoch vyzera to zariadenie,ked som tymito prostriedkami uz 15 rokov nesiel :))
No hrozne, 4roky som nemala ani len nadchu a teraz toto, dojem tie antibiotika, ale ako sa vyhnem klime v doprave ked cestujem do prace? Ten zapal som dostala z tej klimy v elektrickach
Velke rozdiely teplot. Priedusky su na ne citlive.
ahoj mna tiez uz hrdlo drzalo tyzden...ako bolo chladne pocasie a potom zrazu skok do 30tok a vtedy som mandle citil...jedol som cerstvy zazvor, žul som ho, riadne štípe, všetko z neho tieklo na mandle, a prehltol, potom striekal JOX, potom kloktal soľ morskú, cmulal dorithricin, jedol chili papriky, cesnaky, cibulu...smrdel som ako JRD...ale stálo to za to...no ak mas uz priedusky..tak uz len dojedz antibio...ja som to dal bez antibio