Chcem byť už konečne šťastná!!!

Príspevok v téme: Chcem byť už konečne šťastná!!!
Ta nestasna

Poznáte liek na šťastie? Prosím pošlite mi ho, pretože ja už tento život nezvladam... Som hrozne nešťastná, mám hrozného priateľa, zdravotné problémy kvoli ktorým si nemozem užiť ani leto... proste toto leto som este v bazéne ani nebola... ide o to, ze mam menštruáciu kazdy druhy tyzden. Proste tyzden ju nemam a na ten ďalší ju zase mam. Uz som z toho na nervy. Nikdo nevie co mi je... Nezvladam to uz proste. Prosim pomôžte mi!!!!

bereka

ked mas hrozneho priatelia, preco si s nim? zacni zivot od znova a hlavne zacni taky zivot v ktorom budes stastna!

Rea 3

Tiež som mala problémy s depresiami, a dosť vážne. Už nemám :-) Veľmi mi pomohla terapia Cesta a texty od Hicksovcov - určite odporúčam. Je to podľa mňa tá najlepšia filozofia pozitívneho myslenia, a odkedy som sa rozhodla riadiť ich radami, môj život je oveľa šťastnejší: stránka z ich prekladmi do slovenčiny: www.hicks-abraham.sk Sú tam ozaj dobré články s témou ako sa cítiť dobre a ako si pritiahnuť do života čokoľvek - aj dobré vzťahy

Azzaz

Ahoj, ja ti môžem poradiť iba jedno, šťastie je stav mysli, jednoducho sa musíš naučiť byť štastná, inak to nejde. Máš hrozného priateľa, tak prečo si s ním? Bojíš sa samoty? Štastie je tu a teraz, ak nie si štastná teraz, tak nebudeš ani v budúcnosti, márne budeš čakať na štastie. Leto sa dá užiť aj inak, nie iba pri vode, bež na prechádzku, vonku je krásne, slnko svieti, je teplo to je podľa mňa dostatočný dôvod na štastie :) Tiež som ešte sa dlho depkoval, niekedy som nedokázal ani vstať, problem bol, že som chcel strašne vzťah, ale som príliš hamblivý. A vieš čo sa od vtedy zmenilo? Absolutne nič :-D vzťah nemám stále, ani len nejaký náznak, pohybujem sa v prostredí kde sú samí chlapi... Jendoucho som prišiel na to, že buď budem štastný teraz, alebo nikdy, uvedomil som si, že keď som neni štastný teraz, tak žiadny budúci vzťah aj keď nejaký bude tak ma štastným naozaj neurobí. Zameral som sa viac na seba a na svoje pocity, začal som sa radovať zo slnka, z vánku, ktorý ma chladí na koži. Život je krásny, len treba vidieť tu krásu, aj keď ju niekedy zakrýva prudký dážď. Myslím si že, si len negatívne naladená, chce to radikálne zmeniť myslenie. Ja som tiež ešte neni za vodou, ale už som v nej a dúfam že prekročenie je už iba krôčik :)

tor

No a co, vsak aj takyto problem je problem. Normalne si to vyriesis u gynekologa a zaroven sa tam v ramci gynekologickej prehliadky ubezpecis, ci je vsetko v poriadku, ci nemas rakovinu, nadory, polypy a podobne tazkosti. Aj ti padne kamen zo srdca. Este ten endokrinolog a hematolog... by tiez prichadzali do uvahy. Nevhodneho partnera treba pustit k vode a najdes si lepsieho.
To ja poznam taku, co je nonstop nestastna a histerka a uplakana, lebo nezaraba miliony a miliardy a amok ju chyta a hysacenie, ked cita za kolko si celebrity kupuju kabelky a politici hodinky. Jak keby normalneho cloveka take chujoviny zaujimali, normalny clovek taky bezvyznamny clanok ani neprecita, lebo to povazuje za stratu casu, ale ho rovno preskoci a ide citat o zemetraseniach a o teroristickych utokoch a tu jedna debilna krava si vytrha vsetky vlasy z hlavy a hysaci a stresosi, ze nemoze mat miliardy aj ona. Normalne ked raz ta psycho osoba spacha samovrazdu, tak velky podiel viny budu mat na tom novinari, ktori pisu clanky takeho typu, ze kolko celebrity zarabaju a ake drahe veci si kupuju a na ake drahe dovolenky chodia :)

melasanjaaa

Skus pit alchemilku, dve salky denne..pozri si aj ine bylinky napr.rebricek,zajdi do zdravej vyzivy,tam ti poradia.. ;) neni to len o liekoch

Buki

Mozno si nova rasa. Ake mas este anomalie? Poznam organizaciu ktora hlada ludi ako si ty. Snazia sa vyvinut supercloveka. Ak si ta vyberu budu, daju ti niekolko tisic mesacne.

Tomas12345

Samozrejme ze poznam, napis mi na mail tomas55555@centrum.cz popis konkretne tvoj problem a dam ti navod ako problem vyriesit a byt stastny :)

samucka

Ja mala na strednej spoluziacku, ktora ju mala 2 tyzdne aj viac v kuse, ale ona mala odjakziva problem so zrazanlivostou krvi...takze ak na gynekologii nic nezistia, tak asi smer hematologia.