Dobrý deň, mám 16 rokov, potrebovala by som sa poradiť, keďže nemám mamu ani nikoho komu by som sa mohla zdôveriť, obraciam sa sem.. Mám jeden problém, ja si potrpim na svoju postavu a trápi ma jedna vec ktorá mi neskutočne zráža sebavedomie, zdá sa mi že mám moc veľké pysky ohanbia, hnusí sa mi to nehovoriac o tom že si musím podľa toho kupovať oblečenie, dokonca som prišla o chlapca kvôli tomu, pretože mi bolo hrozne neprijemne ked sa ma dotykal tam dolu hrozne som sa hanbila a doslova som tŕpla a odhanala ho od seba, on chcel sex a to by som už fakt asi neprežila tak sa somnou rozišiel.. bojim sa že nikdy nenaberiem odvahu ukázať sa nahá pred chlapom..Mám už za sebou prvú prehliadku na gynde, ale pri tom som tŕpla ešte trikrát viacej keďže som musela roztiahnut nohy pred cudzim chlapom.. nedokazala som sa s nim o tom poradit rozmýšľala som len naf únikom, a bola som tam len na odporučenie od obvodnej pretože mi byvavalo stále zle.. neviem čo mám robiť, som strašne hanbliva a tento moj problem mi na sebavedomi nepridava..Mám znovu navštíviť gynekologa? Alebo je tu nejaké riešenie?
Veľké pysky ohanbia
Neverim ze su az take velke ze sa musis za nich hanbit. To len ty mas taky blabol zakoreneny v hlave. Normalny chalani to ani neriesia.
Inac riesi to plasticka chirurgia. Cize sukromny plasticky chirurg ti s tym pomoze. Kolko to stoji,netusiim.