Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prosim, ja to už nezvládam...

Príspevok v téme: Prosim, ja to už nezvládam...
Dalibor256

Halooo! Je tu niekto? Prosím... Naozaj mi pomôžte...! Ja to už nevydržím... Nebudem tu na web vypisovať , o čo ide... Chcem to riešiť OSOBNE. Tak STRUČNE :Ja sa už nemám komu zdôveriť! Bývam u starkých lenže tí ma sklamali ako len vedeli a nedá sa na nich spolahnut. Ucitelia su nespravodlivý a zbabelý a vždy hladju chybu len na OBETI, agresora tak nechaju volne behať pod slnkom a obeť radikálne potrestaju. Jedine doveryhodné osoby kt. poznám su mama otec a strýková žena. Otec ma veľa roboty a je odcestovaný na rok do zahranicia pracovne, pretože ide o extremne veľký kšeft. Mama išla bývať do zahraničia natrvalo, a nádej na permamentný návrat na SVK je mizivá. So strýkovou ženou mám VYSLOVENE zakázané rozpravať sa, pretože ju ,,zaťažujem", starký a muž si ju furt odomňa držía na bezpečný dištanc.

Prosím vas ja som uplne beznadejný , stratený a zufalý človek. Ja sa už nemám komu zveriť!! Môj život - ved to je jedno obrovské peklo plné utrpenia a násilia!! Niekedy sa to už fakt nedá vydržať a občas chytím pekelného hysaka! Som v pravidelnom strese a nervoch. Vobec sa nikomu neda veriť a spolužiaci sa na mna zo srdca vysrali. Nema mi kto pomocť. Prosim vážne mi pomožte pretože toto s týmto životom je až neuveriteľné....
Komu sa mám yveriť keď nie rodine a priateľom? A za nejakým debilným odborníkom nemienim ist, pretože sa pred musím tváriť že je všetko v poriadku. Rodina o mňa nemá záujem, som im lahostajný. Odist od nich nemôžem pretožesom ešte NEPLNOLETY. Ked sa nemám zveriť ani rodine, priatelom a odborníkom, tak KOMU ptom_!???

2410

U psychologa nemusis hrat, ze je vsetko o.k. Chodia za nim ludia s problemami, ktore im pomaha riesit. Skus 0949361386.

Sedlaci001Btl

Ja si volne behám pod slnkom a rehocem sa vám aký ste bezvýznamný hehe a mám perfektnú mladú kočku je perfekná vo všetkom a vy.....no kdeže ste blchári hehehe...
.

Tomas12345

Neuvadzas ziaden konkretny problem tak ti neviem poradit. Napis mi na tomas55555@centrum.cz aj s konkretnym problemom a zver sa mi pomozem ti a budes zas fit :)

Wifina

prosim ta whisper nemusis odpovedat v kazdej teme. si neznala mnohych veci a to je ok ale mozes narobit viac skody nez uzitku. nechaj si tie poznamky aj s tymi vykricnikmi. nikdy nevies kto je na druhej strane a nakolko vazne to je. niekedy staci malickost a clovek sa citi ovela horsie. si starsia od neho dokazes sa ukludnit a nechat niektore temy na pokoji ? hlavne tie ktore by potencialne mohli byt aj vaznejsie ? nie len tie o vztahoch ktorych sa tak rada zucastnujes. dokazes s prehladom dospeleho prijat tuto kritiku odo mna ? bud dospela.

nabuduce skus len upozornit na toho psychologa bez dalsich poznamok. bude to uzitocnejsie.

WHISPER

nepíšeš aký máš problém...?!

k veci..!

ale najskor bude chyba v tebe ! ked sa od teba vsetci dištancuju tak si problemovy zjavne TY...! a nie všetci okolo teba....

zájdi za psychologom, možno máte v škole, alebo zajdi za svojim lekárom a vypytaj si odporucanie ku psychologovi...

zdradca

Najdi si dievca taku spriaznenu dusu. Zivot je tazky to ano,tak sa vo svojom zivote snaz hladat pozitiva. A tie rozvijaj. Hlavne nestresuj,nepanikar nevzdavaj sa. Nic neni najlachsie ako sa vzdat hned na zaciatku.
Bojuj o svojemiesto pod slnkom. Lebo skoncis skolu dospejes a vtedy ti uz moze byt jedno ci si s rodicmi ci nie. Za vsetky skutky a ciny si budes niest sam zodpovednost.
Vravi sa. Bud chlap a bojuj so zivotom boj, alebo si sračka a skoncis ako hnoj. Takze?....