Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Co s tym vtahom robit dalej?

Príspevok v téme: Co s tym vtahom robit dalej?
Utrapena

Ahojte, ani neviem kde zacat. mam 6 rocny vztah. Ani na zaciatku to nebolo ruzove. Prvy rok bol ok,ale potom prisli nezhody.Velmi sme sa hadali a ja som skoncila s tetaniou a bez prace na rok, zachvaty lieky a strach vist von, sa mi stalo kazdodenym peklom. V tej dobe namiesto pomoci sa mi dostalo len vycitiek od neho.Lieky ma nejako napravyli, ale nas vztah bol na hovno. Stavali sme dom,tak som si hovorila az sa prestahujeme bude to ok. No byvame tu uz rok a ziadna zmena a je to cim dalej tym horsie mezdy nami. Kazdy den je rovnaky. Rano vstaneme ideme do prace, ja pridem skorej, on konci o stvrtej ,ale doma sa ukaze az vecer. Bud ide cvicit, bo behat ,bo plavat atd. A aj ked pride skorej ,ako by som ani doma nebola. Hraje sa na pc, bo na telefone bo cokolvek ine. Pride vecer ja si idem lahnut tak v desat jedenast a on az niekedy okolo jednej druhej. Sedi v obyvacke v ruke telefon a hraje sa ci co robi. A to je takto kazdy den. Ked pride vikend tak spi do obeda a nic. Ziadna praca na dome vsetko robim ja. Ked po nom chcem aj malu opravu , ako zavesit police musim to rozpravat aj mesiac dva , napokon sa pohadat skaredo a az potom to urobi, bo niekoho na to zavolam.Vobec nieje plnohodnotny partner. Skorej ako 15 rocny fakan a ja mama co ho ma vychovavat. Na posilovnu a kraviny cas ma na to co je treba nie. A ked uz nieco urobi tak sa tym brani ako robil tamto a hento, ale tej prace je vela a on si mysli,ze ked raz za mesiac nieco urobi ako toho vela urobil a ze nema za to ani uznanie a hadame sa ze mu vycitam ze nic nerobi. Podotykam ja chodim do prace, varim , umyvam riad, periem, upratujem a on nic. Riad moze aj padat z linky dole a ani sa ho nechyti, kos moze zasmradit cely dom a on nic. O vsetko sa stram. Nahanam ludi na prace okolo domu a podobne. Dene som doma sama a aj ked je doma pridem si sama. Ohana sa len tym ze zaraba viac ako ja. A ze zivot niejw len o praci. Ale on nic nerobi , len raz za cas nieco urobi a pocuvam aj mesiac ze to robil a pritom je toho vela co opravujem sama a robim aj za neho aby sme nezili ako prasce. Ma 35 ja 30. Mam stoho vsetkeho strasne uzkosti a zasa som na xanaxe. Dene placem neviem si rady. Zivot ma prestal bavit. Nic ma netesi. Ked sa chce ist prejst a povie podme je mi zle. Lebo ked sa obzrem okolo seba tak dom a zahrade vyzera strasne. Uz tolko krat sme sa o tom rozpravali a ziadna zmena. Hrozila som rozchodom a jedine co z toho bolo bola hadka a napokon mna oznacil v uvozovkach za tu co si nevazi ze zaraba. Ze som to ja kto robi chyby. Poradte ja uz neviem. Je mi s toho uzko vsetkeho. Strasny je sobec.

Abcd845

WHISPER, nepoužívala si náhodou predtým nick ANGEL-DEMON? Lebo ten štýl písania aj názory sú úplne rovnaké.

WHISPER

kedy si to zapamätáte ze sa nezmení, nezlepší..atd...
žiadne také "pos vadbe sa zmení" "ked budeme spolu byvať sa zmení" "ked po tajme vysadit hak a urobim mu decko sa zmení"

NIE, zobudte sa nezmení sa..

dom predať, fifty fifty rozdelit penaize z predaja a ísť si každý svojou cestou... máš doma ako jedna z mnohých manipulátora, citoveho vydierača...

Utrapena

Ono zaciatok bol ok, a nieje to fake. Poroku sme sa zasnubili a kupili starsi dom. Co bolo treba opravovat. No to som ale netusila ,ako otoci. Po tom co sme kupili dom asi pol roka na to, sa zacal takto chovat. A je to len hprsie. Ja som si hovorila ze sa to zlepsi ked sa prestahujeme ,ale nic. A teraz ked sa chcem rozist tak haze na mna vinu ze za to mozem a citovo ma vydiera a takto uz to je dva roky . Neviem ako ist od neho. Vzdy je strasna hadka a doslova mna slovne utluce.

WHISPER

"Mam stoho vsetkeho strasne uzkosti a zasa som na xanaxe. Dene placem neviem si rady."

gratulujem... koli debilovi zo seba urobiť trosku... na viac nemáš...?

prestan robit za neho veci, ako si ho vychováš tak ho máš...
navar len pre seba , prípadne sa najedz vonku, oper veci iba sebe,..
a možno sa zobudí.. a ked sa ta opýta čo je na obed? tak mu povedz nech si navarí...

alebo vlastne načo??? na čo by si to robila...?!

zbal sa a odíd..

presne toto je dovod prečo je najlepšie mať vlastne byvanie...! tzn. nadobudnem si vlastne a je iba na mojom mene...
teraz kam pojdeš? na ulicu..?
nevieme na koho meno je dom pisany, nie ste manzelia a stavali ste dom? akoze odveci, hlavne s clovekom s ktorym si z akeho dovodu? len preto aby si s niekym bola, ... a tu maš vysledok...

bagramian

podla mna je to fake tema, uplne vymyslena, ale ked uz... naco by niekto staval dom s clovekom, s ktorym ma 6-rocny vztah, ktory od zaciatku "nie je ruzovy"... to je absolutne proti akejkolvek logike. Ja som muz a 90% domacich prac (okrem prania a zehlenia) urobim absolutne bez problemov, automaticky. Obcas aj navarim. Nikdy som nesuhlasil s muzmi, ktori ani len prstom nepohnu doma. Ja som bol nauceny a vychovany k tomu, ze za mna nikto nic nespravi a kedze nemam rad neporiadok, pravidelne upratujem. To, ze su lenivi muzi (ale aj zeny, tak pozor!!!), je velkou chybou vychovy. Ak si niekto uz zvykne na to, ze nemusi ani prstom pohnut, tak takym ostane do konca zivota. Jedine ak by ho niekto "prevychoval". Ale vo veku 35 rokov je to uz velmi nepravdepodobne.

LAXMI

Tu sa na svoj vztah nepytaj. O chvilu sa tito ludia nebudu mat o com bavit a ani s kym.

Vas vztah bol nanic a tak si si s nim postavila dom? Naco si stavias dom s muzom, s ktorym mas nanic vztah? Ci, aby si s nim mala zavazok a nemohla od neho odist?

Existuje taky citat, ze skor nez si diagnostikujete nejaku psychicku poruchu sa presvedcte, ci nie ste, len obklopeni debilmi.

Pre ludi, ktori nie su citovo zainteresovani v tvojom probleme je riesenie jednoduche. Ty si v tom zahrabana az po usi. Beries lieky, na vsetko si sama a este sa pytas, ci ma vztah s nim zmysel.

zmok

No a to ste ako ten dom postavili, ze tam treba vsetko opravovat? Na riad si kupte umyvacku, na pranie pracku a mas to. Budes mat aj ty more casu.