Ahojte,
zaujimalo by ma ako sa spravate s partnerom vo vztahu na dialku, ked sa stretnete napr. na vikend, idealne vo vztahoch 2 a viac rokov trvajucich. Mam skoro 2,5 rocny takyto vztah a uz si zacinam mysliet, ze som paranoidny. Posledne 2 mesiace mi pride, ze nas vztah zaziva utlm, ale neviem preco. Dochadzam pravidelne na vikendy za priatelkou a posledne razy mam z nasich spolocnych chvil pocit, ze vobec nie je rada, ze som ju prisiel pozriet a pod., komunikacia ci uz online alebo osobne tiez zacina viaznut, akoby jej vztah uz bol pomaly ukradnuty. Aj dneska, prisiel som k nej, stravil som zas niekolko hodin cestovanim aby som s nou mohol byt, a namiesto toho aby som videl aspon naznak nejakej radosti, tak mi otvorila dvere, takym absolutne nezaujatym tonom sa rovno spytala preco som neklopal a odvtedy ako by som bol vzduch... Ziadne, aka bola cesta alebo hocico, chodila okolo mna akoby som ta nebol (byva s rodicmi a so sestrou este), ked som sa jej spytal, co robila dneska, tak odpoved, ze nic, bozk som musel iniciovat ja, lebo jej by snad ani nenapadol a potom sme sa pobrali spat. Zaujimal by ma ako prebiehaju vase stretnutia, ked ste uz dlhsie spolu :). Dakujem.