Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zmenil sa

Príspevok v téme: Zmenil sa
Lalaluckova

Ahojte.Viem, že si teraz mnohí pomyslíte že som ešte sopľana ale potrebujem sa niekomu vyrozprávať a počuť vaš názor.Mám 14 rokov a cca rok mám frajera.On bude mať o chvíľu 15.Je to skoro,viem,ale zaľubila som sa doňho.Zo začiatku bol hrozne milý a zlatý.Odstupom času sa hrozne zmenil.Nepoznávam ho.Správa sa ako malý,uráža moju kamáratku a je uplné ako zmyslov zbavený .Najnovšie mi povedal že ho kamaráti volaju "panic" pretože je posledný z nich kto ešte nemal sex a že nechce byť sam.Ale ja sa na to necítim.Som ešte pod zakonom a mam na to ešte čas.Ľubim ho ešte ale bojím sa.Už sa raz stalo že ma nechal kvôli inej a preto sa bojím že to spraví zas kvôli tomu že poviem nie a ja budem zas trpieť.Mala by som sa s nim rozisť? Čo mam robiť aby bol taký ako predtým?

WHISPER

áno mala by si sa s ním rozísť,... a venovať sa radšej skole...
a nie moja nezalubila si sa to si len namýšlaš...
o 10 rokov sa na tom budeš smiať.... a budeš rada že si mu "nedala"

akvabella

no ano si este mlada, nevyspi sa s nim len preto, ze on sa chce pochvastat pred kamaratmi... chlapci v 15tke maju vsetci "bohate sexualne skusenosti" ale v drvivej vacsine su to len keci... poznam vela chlapcov 20+ a este nemali sexualny styk...
rozid sa s nm, len ta zbytocne trapi, keby ta naozaj lubil, tak by sa choval inak... je to ocividne, o co mu ide v tvojom pripade.. a hlavu hore, si este velmi mladucka a mas cely zivot pred sebou, nepokaz si ho nerozvaznostou a poburenymi hormonmi nejakeho chalana... uvidis, ze vsetko krasne este len pride v pravy cas, ked na to budes pripravena :) drzim palce