Dobrý deň chcela by som sa spýtať aká je najlepšia pleťová kozmetika pretože ja používam Garnier ale chcela by som skúsiť niečo iné možno aj lepšie
Pleťová kozmetika
Ak mozem doporucit, tak urcite vyskusajte pletovy krem od znacky Bione ten s konopnym vytazkom extra vyzivny...je to nieco uzasne..cely zivot mam problem s vyrazkami na cele a to uz niesom ani v puberte, a tento krem to vyliecil...aj najpriek tomu, ze je vyzivny tak nie je mastny je aj vhodny pod makeup kludne a aj na noc...stoji za vyskusanie, stoji okolo 3€ a je to zazrak!!!
u mna zvitazila prirodna kozmetika odkedy ju pouzivam je viditelna premena mojej pleti a ovela krajsiu plet mam ako predtym, tiez som pouzivala garnier aj niveu a teraz je u mna op znacka happyskin a yves rocher
ahoj. tak pre mna osobne je na plet najlepsia kozmetika Nuance. pouzivam ju uz asi 7 mesiacov a velmi sa mi osvedcila, takze za seba odporucam. mam denny, nocny, ocny krem a este take pletove serum. predtym som pouzivala taky dobry krem z oriflame, ale uz ho prestali vyrabat a ziadne ine mi nerobili dobre. ale nasla som tuto kozmetiku, tak dufam, ze tiez neprestanu vyrabat :)