Antikoncepcia a psychicke problemy

Príspevok v téme: Antikoncepcia a psychicke problemy
muskatik

Ahojte. Chcem sa poradit, ci ma / mal niekto podobnu skusenost. V poslednych mesiacoch nemam dobru psychiku. Citim nervozitu, zachvaty paniky, uzkost a rozne nutkave myslienky. Nikdy predtym som take nic nemala. Jedine comu to pripisujem je antikoncepcia, kedze nemam ziadny stres, praveze prezivam pekne obdobie, takze z toho urcite problemy nemam. Lenze antikoncepciu beriem uz 5 rokov a doteraz som problemy nemala. Mohla mi sposobit tieto problemy az teraz po 5 rokoch uzivania? Mal niekto pri uzivani atk taketo problemy? Dakujem za odpovede.

Lenika

Antikoncepcia je svinstvo a každý lekár, ktorý to predpisuje ako lentilky a je ich 99% je bezohladný chruňo, ktorý ničí ženám zdravie. Mať tak tieto skúsenosti pred 8 mimi rokmi, ušetrila by som si vážne zdravotné problémy. Teraz musím naprávať to, čo mi lekár svojím bezohladným správaním napáchal a ešte s úsmevom na tvári. Nebrať, rozdrbe to celý hormonálny systém na celé roky a hormóny ovplyvňujú Dalšie životné orgány.

Maya1962

Ja som brala antikoncepociu skoro dva roky a rovnako mi zacali podobne problemy, najma tie zachvaty paniky boli strasne, tak som ju vysadila a odvtedy je to lepsie... doktorka mi tiez hovorila ze to nemoze byt z toho lebo ju uz beriem dlhsie ale aj tak som to vysadila a nie je problem.. ale rob podla seba, ktovie ci to aj naozaj bolo z toho ale ako pisem uz je lepsie