Ľavá lopatka

Príspevok v téme: Ľavá lopatka
Matusisko_xD

Chcel by som sa spýtať, že asi pred mesiacom som sedel pri PC na stoličke a zvyknem si do jednej aj do druhej strany prasknúť chrbát. Tak som urobil aj v tedy no po 10 sekundách nastala veľká bolesť ľavej lopatky, kde som nemohol ruku ani zdvihnúť a nedalo sa mi ani ležať ani sedieť, jednoducho naozaj silná bolesť na ľavej strane tela od lopatky až ku srdcu a taktiež mi bolesť prerážaľa aj do ľavej ruky. Zobral som si ibalgin, kde do hodiny bolesť ustúpila no stále som cítil bolesti a to aj v tedy, keď som bol náhodou niekde von a šlapal som do kopca, tak som mal pichanie v oblasti srdca a v hrudníku. Taktiež, keď si lahínam do posteli a prevraciam sa, tak ako keby pri srdci sa mi tam niečo posúva a dráždi ma to na kašel. Neviem to poriadne vysvetlť ale aj keď ležím v posteli v dákej polohe, tak niekedy ako keby mi trochu nižšie od srca niečo ako keby praskalo, jednoducho, taký blbý pocit mávam. Myslíte, že som si len natiahol svalstvo alebo pricvikol nervy alebo čo to môže byť ?????

Matusisko_xD

Mal som to vo zvyknu robiť, keď ma po častom sedeni pobolieval chrbat. K doktorke už nejdem bol som tam častejšie ako obchode.