Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

sú v láske pochybnosti normálne?

Príspevok v téme: sú v láske pochybnosti normálne?
pochybnostlaska

Ahojte..viem, že mi asi nebudete vedieť poradiť..je to príliš ťažké asi porozumieť a takto narýchlo opísať čo sa deje..no je mi ťažko tak skúšam písať na toto forum...
Ide o to že už dlhšiu dobu poznám skvelého chalana..veľmi mi dvorí a myslím že ma má hlboko rád....ja mám tiež rada jeho povahu, názory..no stále mi bránilo mať s ním niečo viac fyz. výzor....ked mi vyznal city odmietla som ho.no zároveň som celý večer tak spontánne plakala do vankúša lebo som vedela že v ňom stratím to čo mám na ňom tak rada..no mala som pocit, že ho "nemilujem" tak aby to stačilo na vzťah, aký si zaslúži..
On to však nezvdal..a po určitom čase sa mi znova ozval znova prišiel a po určitom čase znova..neprestával mi dokazovať svoju lásku..a mňa to začalo nejako "dojímať" stále som však bola presvedčená že to musím ukončiť nemôžem pozerať na jeho trápenie na to ako sa snaží a že s ním musím prerušiť kontakt..no na poslednom stertnutí...som bola v takej ťažkej situácií a on prišiel zozadu a objal ma pritúlil sa a chytil mi ruku do dlaní...a vo mne až tak niečo zmäklo..zrazu som sa vôbec neodtiahla...a chcela som ale neurobila som to..bolo mi to veľmi príjemné...
potom keď odišiel cítila som že mu dlhujem odpoveď...a naznačila som mu že chcem to s ním skúsiť budovať ďalej..

No len čo som to urobila....prišiel na mňa strach..či to dokážem či som pripravená..či ho nezraním...a také pochybnosti čo vlastne robím...nedokážem rozlíšiť čo robiť..čo je správne..a či ho budem vedieť milovať tak naplno..či som len náhodou neodolala tlaku jeho dvorenia..alebo sa moje srdce skutočne pohlo...
jedeň deň mám pocit že ho mám rada, že si ho chcem pritúliť a druhý deň strach že som to celé pohnojila a bola by som s ním len s rozumu..

och čo robiť? :( Rozumiete mi niekto? Mám strach..

autorka

asi máte pravdu...nemala som mu asi dovoliť dobýjať ma.myslela som, že časom to môže prísť..ale asi ak tam nie je iskra hneď na začiatku.zrejme nemá zmysel niečo skúšať posúvať....je mi strašne ľúto že mu tak ublížim...ale je to asi jediné správne riešenie..keby to bola láska asi by som neprežívala taký strach a úzkosť...

Mesačný princ

Poznal som niekoho podobného - najhoršie sú nejasnosti a to nevypovedané najviac bolí. takže mu daj buď pokoj, alebo s ním buď.

WHISPER

láska..???

tak musíš vedieť v prvom rade rozlíšiť,

Ad. 1- ...či ťa len svrbí, ked ta chytil od zadu,...
alebo

Ad. 2 - ..sa ti srdce rozbusi z neho, motýle v bruchu, ked sa zobudis myslis na neho, ked zaspavaš myslis na neho....

samucka

Ja by som si polozila otazku, ci ma ten clovek pritahuje najviac zo vsetkych muzov...to by bol aspon aky-taky odrazovy mostik, cize nezalezi az tak na tom ako sa k tebe sprava (mily, zlaty, ustretovy, snazivy), ale hlavne je, co k nemu ty citis. Bohuzial to castorkat spolu uzko suvisi, ale jeho ciny nemusia byt uprimne a vo vsetkej pocestnosti aj ked tebe by sa to tak mozno pacilo. A mozno len nevies byt sama.

bagramian

ist do vztahu len preto, aby si niekomu vyhovela, pripadne, aby si mu neublizila, je najhorsie mozne riesenie. Vztah by mal zacinat zalubenostou a nie tym, ze sa s niekym dam dokopy az potom idem tu zalubenost hladat. Ak by si nahodou tu lasku nenasla, trapila by si sa len, a o par mesiacov/rokov by si mu to povedala, tak by si mu asi velmi ublizila. Malo by to byt cele o uprimnosti a nie o "hrani sa na vztah". Ten vztah este vlastne ani nezacal a uz mas take pochybnosti. Podla mna ty sama poznas odpoved na otazku, aku ma sancu na prezitie taky "vztah".

antizena

och vy ženy ste tak jebnutéééé.... bud to pičujete na mužov tiež len emotívne a za všetko môžu oni len vy piče ne alebo neviete že som zamilovaná nejsom zamilovaná páči nepáči čo mám robiť do piče idem sa poškrábať na nej a uvidím bééé.... vy neviete čo je láska ani to nikdy vedieť nebudete lebo ste úplne zmagorené z povrchných záležitostí.... nikdy ste neprišli na to že tie vaše stratégie ked sa zameráte na výzor a majetok sú iba krátkodobé.... to sa hodí ked si chceš niečo od človeka vziať a potom ho už nevidieť....lenže vy husy chcete toto použiť na niečo dlhotrvajúce... vám jebe ? .... povrchné hodnoty sa hodia pre krátke vztahy alebo jednorázové postelové kde o nič viac nejde ale nie na dlhodobé.... tam sa musíte zamerať na úplne iné hodnoty ale to vy piče neviete.... nikdy ste na to neprišli... hladaj si pekného aj majetného pre mna za mňa ale ked s ním sceš niečo dlhotrvajúce nikdy to nepovýš nad lásku piča bo na to dopaltíš to ti garantujem.... potom budeš pičovať ked ti to nevyjde a na koho budeš ? ... no na mužov zase bo si piča....

samucka

A co by si s nim chcela skusit, ked citis, ze ho nemilujes, ale skor lutujes avsak tvoje telo nanho reaguje suhlasne? Mozno tak sex nanajvys? Uzivaj si dvorenie, pokym si ho k sebe celkom pustis, ak teda vobec. Clovek by sa nemal citit tlaceny do vztahu a ani do lasky.