Ahojte..viem, že mi asi nebudete vedieť poradiť..je to príliš ťažké asi porozumieť a takto narýchlo opísať čo sa deje..no je mi ťažko tak skúšam písať na toto forum...
Ide o to že už dlhšiu dobu poznám skvelého chalana..veľmi mi dvorí a myslím že ma má hlboko rád....ja mám tiež rada jeho povahu, názory..no stále mi bránilo mať s ním niečo viac fyz. výzor....ked mi vyznal city odmietla som ho.no zároveň som celý večer tak spontánne plakala do vankúša lebo som vedela že v ňom stratím to čo mám na ňom tak rada..no mala som pocit, že ho "nemilujem" tak aby to stačilo na vzťah, aký si zaslúži..
On to však nezvdal..a po určitom čase sa mi znova ozval znova prišiel a po určitom čase znova..neprestával mi dokazovať svoju lásku..a mňa to začalo nejako "dojímať" stále som však bola presvedčená že to musím ukončiť nemôžem pozerať na jeho trápenie na to ako sa snaží a že s ním musím prerušiť kontakt..no na poslednom stertnutí...som bola v takej ťažkej situácií a on prišiel zozadu a objal ma pritúlil sa a chytil mi ruku do dlaní...a vo mne až tak niečo zmäklo..zrazu som sa vôbec neodtiahla...a chcela som ale neurobila som to..bolo mi to veľmi príjemné...
potom keď odišiel cítila som že mu dlhujem odpoveď...a naznačila som mu že chcem to s ním skúsiť budovať ďalej..
No len čo som to urobila....prišiel na mňa strach..či to dokážem či som pripravená..či ho nezraním...a také pochybnosti čo vlastne robím...nedokážem rozlíšiť čo robiť..čo je správne..a či ho budem vedieť milovať tak naplno..či som len náhodou neodolala tlaku jeho dvorenia..alebo sa moje srdce skutočne pohlo...
jedeň deň mám pocit že ho mám rada, že si ho chcem pritúliť a druhý deň strach že som to celé pohnojila a bola by som s ním len s rozumu..
och čo robiť? :( Rozumiete mi niekto? Mám strach..