Tatralandia alebo Bešeňová???

36Liana63

Jednoznačne Tatralandia! Bezkompromisne. Odporúčam každému. Nám doma by sa bez nej ani leto nerátalo ;-)

Markala123

Ja som bola teraz prednedavnom s priatelom v Besenovej a musim povedat ze je to tam ako pre koho..dost mi vadili umrncane deti vsade este aj v termalnych bazenoch kde by nemali co robit... a vela vela ludi na to sa priprav...A CENY! 26€ dospely celodenny vstup, to ani nevravim o jedle...vyprazany syr 6€

martinne

My sme s deťmi boli aj aj. Ja som taký akčnejší typ,čiže mne sa viac páčilo v Bešeňovej, keďže sú tam veľké tobogány. V Tatralandii mi vadili masy ľudí a nafukovačky na ktorých si musela ísť na tobogánoch, to isté vraveli aj deti. (:

Bubliii

Ahoj, ja som bola pred rokmi v Bešeňovej, ale dosť mi vadilo, že vonku boli iba termálne bazény, plavecké nie. Máčať sa v teplej vode a vonku teplo, neviem, za nás vyhodené peniaze. Ale možno sa za tie roky niečo zmenilo. Na Tatralandiu ľudia zas nadávajú, že predražené a veeľa ľudí. Popozeraj webstránky, ktoré bazény sa ti viac páčia. A čo tak Aquacity Poprad? Tam sa mi páčilo asi najviac