Prasknutá obrazovka na notebooku

Príspevok v téme: Prasknutá obrazovka na notebooku
MnaPorazi

Dob­rý deň.
Pred chvíľou sa ma sko­ro po­ra­zi­lo.
Pre­náša­la som no­te­book a ma­la som na­po­je­né slu­chát­ka (ma­lé). Ma­la som ich po­lo­že­né na klá­ves­ni­ci a ob­ra­zov­ku som ma­la sklo­pe­nú. Asi som mu­se­la tro­chu vi­ac pritla­čiť, le­bo keď som prišla do dru­hej iz­by, ob­ra­zov­ka už bo­la bie­la z fa­reb­ný­mi či­a­ra­mi.
Ne­vid­no vôbec nič.
Dá sa to opra­viť ?
Koľko to bu­de stáť ?
No­te­book som kúpi­la pred pol rokom, tak­že zá­ru­ka by eš­te ma­la pla­tiť.

Dala som túto tému do tej kategórie, lebo mám osobné problémy. Som blbá a ide ma poraziť.

Helus

Ja som toto iste pred 6 rokmi spravila s manzelovou elektonickou cigaretou,praskol displej vnutri ciara.Hned som isla do servisu a ze vymena 400 euro.Tak somkupila novy na splatky.Skoro ma porazilo stal vtedy okolo 800 kvalitny,a mal okolo 10 mesiacov.

philips

Ak si si to zavinila sama, tak záruka platiť nebude, každopádne ntb reklamuj a neuveď, čo sa stalo. Ak je viditeľné poškodenie, tak nemáš na výber a musíš to uviesť, takto sa môžeš spoliehať na to, že to zhodia na výrobnú chybu. A ak na to prídu, tak ti navrhnú opravu a oznámia aj odhadovanú cenu opravy

Lulumudra

Ked sú tam nejaké čiary tak nemusí byť prasknutá-možno si tým prenášaním niečo postlačala.Pokiaľ by bola prasknutá obrazovka taká čiara-aj s tým sa dá pracovať-hlavná že ide.neviem čo máš. chod sa spýtať do servisu.

Princeznaaa

Ak čakáš na odpoveď, tak ti prajem aby sa ti niekto ozval. Ale myslím si že nikomu nezíde na um to čo mne: nájdi si firmu na opravu notebookov.

hehe1

a je prasknuta, ci nie? ak je viditelne prasknuta, tak ta oprava bude asi na teba, ak nie, daj cvaknut to moze servis, daj to tam a uvidis