Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Panický strach z nádorov

Príspevok v téme: Panický strach z nádorov
xxverrum

Zdravim, dakujem velmi pekne vopred, budem velmi vdacna kazdemu kto sa ozve.. Mam 17 rokov.. Od 13 rokov nosim okuliare, nedavno som bola u ocnej kde mi na jednom oku namerala vyssi ocny tlak. V aprili idem na podrobnejsie vysetrenia.
Hladala som vsade kde sa dalo a co vsetko by to mohlo byt a sposobit, a ako vidite, dostala som sa az k nadorom.
Neskutocne ale neskutocne mi zostalo zle, bojim sa, na to pomyslenie ze by som mala nador na mozgu. Priznaky ziadne nemam, periferne videnie v poriadku, ocne pozadie takisto. Avsak neskutocne ma desi ta predstava ze aj takato moznost je, hlavne ked mam ist spat, hned si na to spomeniem pretoze mam vlnenie pred ocami, co automaticky tomu pripisujem... (i ked si myslim, ze budem mat nejake problrmy so sietnicou...) Od tej kontroly ma obcas bolieva hlava, i ked to pripisujem skor tomu strachu, vzdy ked som sama zacnem revat, nedokazem, nechcem a nemienim si to pripustit, nemam sa komu vyrozpravat a aby ma dotycny podporil, pretoze sa s takymito vecami nikomu nezdoverujem, nechcem. Bola by som z celeho srdca vdacna ak by sa nasiel niekto s kym by som sa mohla o tom porozpravat a trochu ma podporit, od ttej kontroly ubehlo cez desat dni, no ja som uplne mimo, cely den radsej prespim, skoro ani nejedavam,
Este raz by som chcela podakovat za kazdu pomoc, prosim, neodsudzujte ma za to spravanie..

Gima

Vysoký očný tlak nesúvisí s rakovinou, súvisí s nesprávnou životosprávou. Možno by ti pomohla delená strava, alebo cvičenie. Iba tak sa dá ovplyvniť tlak vrátane toho očného. A dostatok pohybu na čerstvom vzduchu.
V lekárni maju aj tabletky na zlepšenie zraku.

xxverrum

Vazim si toho, velmi.. Ked existuju ludia ktori jednou vetou mi dokazu zlepsit den:) Tomas, verim, tovpohode, len uz bolo vsetkeho namna dost a nie len ohladom tohto, takisto moji rodicia, keby bolo toto nieco vazne, davam tomu 99% ze sa zosypem, a to nehovoriac o rodicoch..

Tomas12345

xxverum nemas sa preco bat, nemas ziadne priznaky nadoru mozgu.Nador mozgu sa prejavuje uplne inak , vracanim, silnou bolestou hlavy, stratou rovnovahy a reci atd. Na 99.9999999% nemas ziaden nador , fakt to pravdepodobnejsie je to ze ti na hlavu padne meteorit nez to ze mas nador.Ale ak ta ani to nepresvedcilo tak zajdi na magneticku alebo pocitacovu tomografiu .

Inak z tvojho hysterickeho spravania usudzujem ze ti v zivote chyba Boh.Mas velky strach zo smrti ,a to preto lebo zrejme neveris v Boha .Ja som bol tiez dakedy takyto , potom som ale presiel zmenou, zacal som sa utvrdzovat vo viere v Boha a ovela viac som sa zbavil strachu zo smrti . Napis mi na tomas55555@centrum.cz pokecame :)

Marosko-n

Dievčatko ,bolo by ti treba piť denne aspoň 1,5 litra čistej BLV liečivej vody, potom sa ti telo aj zrak napraví.

Petrenka

Hovorí sa, že strach má veľké oči. Ale chápem ťa, lebo aj ja mám takú presne takú povahu, ako ty. Ja neviem, čo spôsobuje zvýšený očný tlak, ale myslím si, že ho ani nemáš veľmi vysoký a ani lekár/ka si nemyslí, že by si mohla mať nádor, ináč by ťa nenechal čakať osem mesiacov na ďalšie vyšetrenie - píšeš, že si objednaná až na apríl.

rrrdg

Ako uz bolo povedane nestresuj zbytocne nemysli na to.. Ja som kedysi mala hrcky vsade kde som hytila tiez som na to neustale myslela, az som sa na to na mesiac vykaslala a nasledne ked som sa to snazila nahmatat nikde nic nebolo..nestresuj lebo to mozes dostat skor zo stresu ako normalne

rasto212

Ješiš. Nemáš žiadny nádor - to by si mala podstatne iné problémy. Ja mám okuliare tiež a vysoký očný tlak tiež - a zistili mi glaukóm, tak si kvapkám každý deň očné kvapky. Nádor určite nemáš a ani nemysli na takéto alternatívy :)