zúfalstvo

Príspevok v téme: zúfalstvo
hlupa_hus

píšem totálne zo zúfalstva lebo neviem kam sa obrátiť a vyrozprávať..nakoľko jediná osoba, ktorej som sa vždy mohla zdôveriť vo mne vyvolala ešte väčšiu beznádej... pripúšťam aj fakt, že potrebujem odbornú pomoc, nakoľko nedokážem znášať nezhody,hádky a všetko vidím vždy len v tom najhoršom svetle..skúšala som sa premôcť, bojovať voči tomu no bezvýznamne...o čo ide tentoraz ? .. šlo o menšiu nezhodu možno z oboch strán (ja,priateľ), každý z nás povedal niečo, čo nie je moc pekné avšak skôr ako som sa stihla vysvetliť sa urazil a viac mi neopísal, nezdvíhal...
nie pekné veci .. nejde o nadávky,výsmech a ani nič podobné...z mojej strany šlo možno o nedokončenú vetu ktorú zle pochopil a z jeho o srandu a tak sa to akosi dalo spolu a bol problém... viem, že on teraz pokojne spí no ja to nedokážem. taka hlúposť no ja mam chúť kričať,trhať si vlasy...atď...
ja som u neho možno chcela vyvolať žiarlivosť (nespomínala som žiadnych chlapov) a on asi ma vytočiť hlúpou "srandou"
no urazil sa bez toho aby som sa stihla vysvetliť. Mam pocit, že je koniec,po všetkom...aj ked to nikto z nás nepovedal ale ja sa tak bojím hádok, že si neviem poôcť...strašne trpím... čo mám robiť??

butlava vrba

❱❱ MÁTE SVOJU BÚTLAVÚ VŔBU? ❱❱ CÍTITE SA NEVYPOČUTÝ? ❱❱ POTREBUJETE SA VYROZPRÁVAŤ?
❱❱ Pomáham uvoľňovať nahromadený stres tým, že hovorím s ľuďmi, ktorí cítia nedostatok ľudskej konverzácie vo svojom živote, ​alebo nemajú s kým hovoriť o svojich problémoch a tažkých životných situáciach. Som ochotný počúvať Váš citový výlev.
❱❱ Špecializujem sa na klientov, ktorý sa potrebujú IBA vyrozprávať a tým odstrániť stres a negatívnu energiu, ktorú pocitujú.​​
❱❱ butlava-vrba.weebly.com

WHISPER

nepíšeš kolko máš rokov, no zjavne si ešte nezrelá...
a s partnerom tiež spolu dlho nebudete... takže tak...

ked niečo nejde tak sa to nemá znásilnovať...

kafe

ferihitka! :D vďaka bohu, že ste to už zabalili. Nič lepšie sa nemohlo stať. Máš si kúpiť fľašku vína (aj dve) a osláviť to.

Filip TT

huska napis nieco o vasom vztahu, ako to medzi vami je za normalnych okolnosti, ci si vyznavate lasku, ako sa vam dari prekonavat krizy - aby sa dalo odhadnut, ci toto moze mat take fatalne nasledky.

Inak sa hovori, ze ak ma vztah fugovat 80% hodnoteni, ktore partnerovi hovorim musia byt pre neho pozitivne. Max 20% kritiky.

Takte kolko razy ho pochvalis, povzbudis, vyjadris mu lasku atd.? Pre muza je hlavne dolezite, ked mu zena vyajdruje aspon trochu obdiv za nieco.