vozickar - ba letisko

Príspevok v téme: vozickar - ba letisko
certik999

prosim vas nema niekto osobne skusenosti alebo nepracuje na bratislavskom letisku ? Chcem ist na dovolenku ale mam obmedzeny pohyb ze ako toto vsetko prebieha na letisku bratislava. Pocul som, ze je to velmi zle a tak premyslam ci radsej nevyberiem dovolenku z odletom z prahy...Pripadne ak ma dakto skusenosti z prahou tak nech mi napise. Tam su vybudovane tie tunely pokial viem

matias33

absolutne bezproblemove od zaciatku po koniec...ja mam elektricky vozik a ten sa prepravuje v nakladnom priestore a plati sa navyse,..ale to uz je zalezitost dopravcu....

AAAdena

to si od koho pocul, ze je to tam velmi zle? vobec tak nie je... je tam vsade vela miesta, v pohode prejdes vozikom vsade... je cele bezbarierove, pekne, moderne :)

certik999

ahoj. diky za skusenost, este od jednej pani som pocul, ze nemala tiez problemy a bola velmi spokojna. Mam obavy preto lebo je to moja prva takato cesta a mam z toho vsetkeho velke obavy. Ale v BA byvam takze asi bude najrozumnejsie ist odtialto

Jax

Mam v rodine vozickarov, lietaju z BA pravidelne a chvalili si, ze sa o nich prikladne starali. Do lietadla nastupovali/boli vyneseni vzdy prvi a personal chvalili. Urcite by som to s letiskom komunikoval dopredu, som si isty, ze si daju zalezat. Chciet vsade tunel je trochu nerealne, na mnohych letiskach nie je a zalezi tiez od typu lietadla a prepravcu.

certik999

lebo tu na ba letisku je asistencia nutna a ako som cital pokyny na prazskom letisku tak je mozny vyber z viacerych variant pomoci a jedna z nich je, ze osoba nepotrebuje ziadnu asistenciu a to sa mi zda pre mna najlepsie, len bratislavske letisko taketo zakladne veci nema vybudovane

certik999

ano, akoze letisko je komplet bezbarierove ale myslel som presne nastup do lietadla lebo tam nie su tie tunely kade sa da ist priamo z budovy letiska a niekto mi hovoril ze ludi tam vynasaju nejaki pracovnici a este k tomu aj ked tam su vsetci ostatni cestujuci a to sa mi nepaci

Mesačný princ

Ja si myslím, že je to tam ok. Zavolaj si tam. je úplná hovadina letieť do Prahy kvôli tomuto. bezbariérový prístup je tam určite -musí byť!